Inspiratie blog

Wintersale

Wintersale2

Het eind van het jaar staat bij ons in het teken van OUD & NIEUW. Niet alleen de jaarwisseling vieren we, maar ook maakt de OUDE collectie plaats voor de NIEUWE.

De showroom gaat op z’n kop, oude modellen moeten weer plaats maken voor het nieuwe assortiment. Deze showmodellen hebben we in onze wintersale hoek neergezet en mogen weg voor een fijn prijsje. Kortingen van wel 50% op de originele nieuwwaarde van deze top lounge- en diningsets zijn meer standaard dan uitzondering! Ideaal dus als je nu in de winter alvast je nieuwe tuinmeubel komt uitzoeken, zodat je bij de eerste warme zonnestralen in de lente direct al kunt genieten.

Ook hebben we in ons vaste assortiment een aantal leuke acties. Wat te denken van de prachtige winterse Cosiscoop Gold Smoked. Staat prachtig op je kersttafel én het is een ontzettend leuk cadeau om te geven. Deze weken rondom kerst krijg je ‘m in een feestelijke kadoverpakking.

Kijk ook eens naar de overige aanbiedingen, die je terug kunt vinden hieronder of op de aanbiedingen pagina. De Legend loungeset, Lombok diningset en het Solana ligbed zijn een paar van deze interessante acties. Kom tussen kerst en oud & nieuw rustig eens langs om op je gemak door onze showroom te lopen. We hebben de koffie altijd paraat staan en verwelkomen je graag in Beuningen.

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht