wat zijn onze voorwaarden voor deelname aan

de dumpweken winactie

TUINMEUBEL DUMP WEKEN ACTIE

Wie gun jij €200,- shoptegoed voor de tuinmeubel dumpweken? Via onze social media actie verloten we deze fantastische prijs. Onderstaand lees je de voorwaarden om mee te doen. Wil je meer weten over de Tuinmeubel Dumpweken, lees hier dan even verder.

Voorwaarden social media Winactie: dumpweken

1. Deze winactie worden uitgeschreven door Frits Wolf Tuinmeubelen BV. Op deze winactie zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een reactie hebt geplaatst onder het originele facebook bericht op Facebook. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan deze winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie is: vanaf maandag 9 oktober 2023 tot zaterdag 14 oktober 2023.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze op zaterdag 14 oktober.

9. De winnaar wordt direct na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via een facebook bericht / direct message.

10. De winnaar dient de prijs tijdens de dumpweken (van 14 oktober – 22 oktober) persoonlijk in ontvangst te nemen met vertoon van legitimatie.

10. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Het bedrag dient besteed te worden aan artikelen aangeboden in de tuinmeubel dumpweken.

11. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Frits Wolf Tuinmeubelen B.V. voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

12. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Frits Wolf Tuinmeubelen B.V.

13. Frits Wolf Tuinmeubelen handelt met deze actie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

14. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

15. Facebook is geenszins betrokken bij deze actie, noch wordt deze actie op geen enkele manier gesponsord, gekeurd of beheerd door Facebook.

16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Frits Wolf Tuinmeubelen B.V.