Picknicktafel

Een ogenblik geduld. We bekijken de actuele voorraad. Dit kan ongeveer 15 sec. duren.

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Picknicktafel

Samen eten aan de picknicktafel

De picknicktafel is een tafel waar de banken aan de tafel vastzitten. U kent ze wel, ze staan ook vaak in speeltuinen of parken. En niet voor niks, dit is de ultieme gezinstafel. Iedereen mag aanschuiven en of u nu met zijn tweetjes bent of een heel kinderfeestje organiseert, aan een picknicktafel is het gezellig zitten.

Bent u van plan een pciknicktafel te kopen, dan helpen we u graag een keuze te maken in onze ruime showroom. Wilt u op onze webshop alvast oriënteren, of online een eettafel aan te schaffen, dan adviseren we u op een aantal zaken te letten.

Materiaal

Onze collectie bestaat uit eettafels gemaakt van hout, maar ook bijvoorbeeld van een aluminium frame met een polywoord tafelblad. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Kijk vooral naar wat u mooi vindt, maar weet ook wat de voor- en nadelen zijn wat betreft comfort, onderhoud en weerbestendigheid.

Comfort

Naast materiaal en kleur is natuurlijk het comfort en de kwaliteit van uw eettafel erg belangrijk. Uw voorkeur hierin is erg belangrijk voor uw keuze. Omdat een picknicktafel een echte gezinstafel is, is het belangrijk dat iedereen hier lekker aan zit. Van de kleinste telgen tot opa & oma, kijk dus goed naar de constructie, de zithoogte en de afmetingen van een picknicktafel.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie picknicktafels aan te bieden. We hebben minder modellen dan bijvoorbeeld een normale eettafel, maar we hebben voor u een aantal modellen gekozen die lang meegaan, robuust zijn en makkelijk te onderhouden zijn.

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen vindt u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw eettafel.

Afmeting

In de afmeting van een picknicktafel zit niet erg veel variatie. Omdat deze tafel 2 banken heeft, is het aantal zitplekken variabel. U kunt er met zijn vieren makkelijk aan zitten, maar schikt u een beetje in dan kunt er ook met 6 of eventueel 8 personen aan zitten als u een set stoelen neerzet aan de kopse kanten van deze gezellige tafel.

Kleur

Uit ons assortiment picknicktafels kunt u kiezen voor natuurlijke kleuren die goed bij uw tuin passen, of u heeft een modernere smaak en kiest voor een aluminium frame met bijvoorbeeld een polywood tafelblad. Met een tafelkleedje kunt u wat vrolijke kleuren of patronen toevoegen, waardoor u er een persoonlijke twist aan kunt geven.