Inklap / uitschuiftafel

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Inklap / uitschuiftafel

Extra zitplekken maken met een uitschuifbare of inklapbare tafel

U kent de situatie vast wel, u heeft een mooie diningset staan en dan komt uw familie eten en heeft u eigenlijk een paar extra zitplekken nodig aan tafel. Dat kan! In onze collectie tuintafels hebben we een behoorlijk aantal uitschuiftafels en inklaptafel. Heel gemakkelijk schuift u bij uitschuiftafels een deel uit en creëert hierdoor in een handomdraai een aantal extra zitplekken. En bent u klaar, dan schuift u het net zo makkelijk weer in. Niet alleen diningtafels hebben uitschuifbare delen, ook hebben we een aantal salontafels met handige uitklapbare delen waardoor u bv uw drankje iets hoger kunt zetten.

Een alternatief is een inklaptafel. Deze tafel bergt u makkelijk op als u hem niet nodig heeft en is zo weer uitgeklapt als u wat extra zitplekken nodig heeft. Een inklaptafel neemt weinig ruimte in beslag in uw garage, schuur of balkon.

Bent u van plan een inklap- of uitschuiftafel te kopen, dan helpen we u graag een keuze te maken in onze ruime showroom. Wilt u op onze webshop alvast oriënteren, of online een uitschuifbare tafel aan te schaffen, dan adviseren we u op een aantal zaken te letten.

Materiaal

Onze collectie bestaat uit uitschuiftafels en inklaptafels gemaakt van allerlei materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Daarnaast is er natuurlijk ook verschil tussen het materiaal van het frame en het tafelblad. Gaat u voor teakhout, polywood of een aluminium frame met bijvoorbeeld een HPL tafelblad? Kijk vooral naar wat u mooi vindt, maar weet ook wat de voor- en nadelen zijn wat betreft comfort, onderhoud en weerbestendigheid.

Comfort

Naast materiaal en kleur is natuurlijk het comfort en de kwaliteit van uw uitschuifbare tafel erg belangrijk.We hebben uitschuifbare tafels met 1 of meerdere uitschuifbare gedeeltes, dus het is van belang te weten hoeveel extra zitplekken u graag wilt creëren. Met meer zitplekken heeft u uiteraard ook meer stoelen nodig, dus denk bij de aanschaf eventueel ook aan het eventueel bijbestellen van extra tuinstoelen.

Een van de meest belangrijke eigenschappen van een inklapbare tafel is het gewicht. Omdat u dit type tafel aanschaft omdat het makkelijk op te bergen is, wilt u ook dat het gewicht relatief laag is zodat verplaatsen niet te veel moeite kost.

Stelpoten zorgen ervoordat uw tuintafel stabiel staat op uw terras en in enkele gevallen ook de hoogte van de tafel aanpassen.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie inklap- en uitschuiftafels aan te bieden, waarbij we rekening houden dat we voor elke portemonnee wat te kiezen hebben. Deze tafels zijn over het algemeen wat kostbaarder, omdat wij alleen hebben gekozen voor modellen waar het de uitschuif of inklapmachnismes degelijk en robuust zijn, zodat deze jarenlang zonder problemen perfect werken. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen vindt u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw tafel.

Afmeting

Uitschuifbare en inklapbare tafels hebben we in grote maten en kleinere maten. En zelfs ook in verschillende vormen. Prachtig vinden wij bv de ronde diningtafel met uitschuifbare delen waardoor u de diameter van de tafel en daarmee het aantal zitplekken aanzienlijk vergroot. Met een uitschuiftafel is het wel altijd zaak dat u genoeg ruimte reserveert rondom om tafel zodat u zonder gedoe uw tafel uit kan schuiven.

Kleur

Antraciet is helemaal trendy en met zwart, wit, hout en metaal kunt u altijd alle kanten op. Uit ons assortiment uitschuiftafels kunt u kiezen voor natuurlijke kleuren die goed bij uw tuin passen, of u heeft een modernere smaak en kiest voor RVS en een tafelblad van gehard glas. Met een tafelkleedje kunt u wat vrolijke kleuren of patronen toevoegen, waardoor u er een persoonlijke twist aan kunt geven.