Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Bartafel

Een bartafel om een drankje aan te drinken

De bartafel is een hoge tafel vaak aangevuld met barstoelen of barkrukken waar u gezellig een drankje kan drinken of zelfs aan kunt eten. Net als in een cafe of bar staat, hangt of zit u en staat gezelligheid natuurlijk voorop. Of u nu met zijn tweetjes bent of u een feest geeft voor familie en vrienden, met een bartafel in uw tuin zit u gebeiteld!

Bent u van plan een bartafel te kopen, dan adviseert ons ervaren team u graag in onze grote showroom. Wilt u zelf op onze webshop alvast oriënteren, of online een tafel aanschaffen, dan wijzen we u er graag op om op een aantal zaken te letten.

Materiaal

Onze collectie bestaat uit bartafels die gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Door de hoogte van dit type set is het belangrijk dat deze stabiel staat. Daarom worden er voor bartafels vaak sterke en robuuste materialen als aluminium en teakhout gebruikt. Ook is in het ontwerp aandacht besteed aan de constructie door bv stabilisatiestukken te integreren en de dikte van het materiaal aan te passen.

Op een hoge tuintafel staat uiteraard geregeld een drankje of wat lekkers te eten. Morst u per ongeluk wat, dan is het wel zo handig dat uw tafel makkelijk schoon te maken is.
Veel van onze bartafels zijn perfect bij te houden qua onderhoud en zijn daarbij ook prima bestand tegen het Nederlandse weer. U helpt daarbij de levensduur van uw bartafel te verlengen door de juiste onderhoudsmiddelen te gebruiken. Onze tuinexperts adviseren u graag welke reiniger of beschermer u moet gebruiken bij welk materiaal.

Comfort

Naast materiaal en kleur is het comfort en de kwaliteit van uw hoge tuintafel natuurlijk erg belangrijk. Door de hoogte moet een bartafel stabiel staan, onze collectie bestaat dus alleen maar uit modellen waarvan we weten dat ze qua constructie superieur zijn. De zithoogte ten opzichte van de tafel is bijvoorbeeld iets wat u het beste kan uitproberen in onze showroom, we laten u dan ook graag alle mogelijkheden zien.

Kwaliteit & garantie

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen kiezen we ervoor om een kwalitatieve collectie bartafels aan te bieden, waarbij we voor elk budget iets te kiezen hebben. Wij bieden u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen aan van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw barset.

Afmeting

Hoge tuintafels hebben we in verschillende formaten. Kleine tafels waar 2 krukken aan passen die maar weinig plek innemen, perfect voor op een balkon. Of juist een grote tafel waar u wel met bijvoorbeeld 4,6 of zelfs 8 personen aan kunt zitten. Het ligt er dus helemaal aan hoeveel ruimte u heeft en uiteraard ook hoe u uw bartafel wilt gaan gebruiken.

Kleur

Over smaak valt niet te twisten, welke kleur en materiaal u kiest hangt erg af van uw smaak. Er zijn veel bartafels te koop in zwart, antraciet, wit of houtkleur door de veelgebruikte materialen: teakhout, vlechtwerk (wicker) en aluminium. Wilt u wat meer vrolijke kleuren, dan kunt u met een tafelkleedje uw hoge tuintafel een fris tintje geven. Laat de zonnige zomeravonden maar komen!