Verstelbare stoel

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Verstelbare stoel

De verstelbare of meerstandenstoel, wie heeft ‘m niet?

Sinds jaar en dag zijn ze in Nederlandse tuinen te vinden, de verstelbare tuinstoel. In de loop der jaren is dit type stoel echter wel een stuk luxueuzer geworden. Waar u vroeger misschien een dun aluminium frame had met een kunststof zitting hebben we in onze collectie tegenwoordig de meest prachtige verstelbare stoelen staan, waar sommigen soms meer lijken op uw relaxstoel in uw woonkamer dan op een tuinstoel!

Wilt u een verstelbare stoel kopen, of bent u aan het oriënteren wat u mooi en praktisch vindt? Dan adviseren we u om in ieder geval om het volgende hierin mee te nemen.

Materiaal

Ons assortiment bestaat uit verstelbare stoelen gemaakt van verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en zijn eigen uitstraling. De meeste verstelbare stoelen hebben een aluminium frame met een comfortabele textileen zitting, maar in ons assortiment hebben we ook schitterende vlechtwerk (wicker) tuinstoelen die verstelbaar zijn of stoelen van teakhout of RVS. Kijk vooral naar wat u mooi vindt, maar onderzoek ook de eigenschappen wat betreft comfort, onderhoud en weerbestendigheid.

Comfort

Naast materiaal en kleur is natuurlijk de kwaliteit en het comfort van uw verstelbare stoel erg belangrijk. De kwaliteit van het verstelmechanisme zorgt ervoor dat u de stoel soepel kunt verstellen en dat dit jaren goed blijft gaan. Het materiaal van de zitting zorgt o.a. voor het zitcomfort en met kwalitatieve kussens zit u gebeiteld. En denkt u ook aan de armleuning, een licht gebogen armleuning is ergomisch en als deze gemaakt is van teakhout of bijvoorbeeld omwikkeld is met rope, dan wordt deze niet heet in de zon. Kijk dus goed naar het model en kom eventueel proefzitten in onze showroom.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie verstelbare stoelen aan te bieden, waarbij we hebben gekeken dat er voor elk budget een ruimte keuze is. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen vindt u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw verstelbare stoel.

Afmeting

De verstelbare stoelen wijken onderling enigszins af van formaat, maar belangrijker is nog wel hoever de stoel naar achteren kan worden gezet. Wilt u helemaal kunnen liggen, of is achterover leunen voor u al meer dan voldoende? De manier waarop u uw verstelbare stoel gebruikt is wat dat betreft goed om even over na te denken voordat u een keuze maakt.

Kleur

Antraciet is helemaal trendy en met zwart, wit, hout en metaal kunt u altijd alle kanten op. Uit ons assortiment loungestoelen kunt u kiezen voor een natuurlijke look die goed bij uw tuin past, of u maakt het juist wat gedurfder en kiest voor een moderne uitstraling. Bij veel van onze verstelbare stoelen kunt u een bijpassend tuinkussen krijgen, zodat u én lekker comfortabel zit én u uw stoelen een persoonlijk tintje kunt geven!