Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Barstoel

Een barkruk of barstoel voor aan uw bartafel

Wat is een bartafel zonder barstoelen of barkrukken? Dit type tuinstoel is altijd een hoog model, waar u net als in een cafe of bar in hangt of in zit. Of u nu met zijn tweetjes bent of u een feest geeft voor familie en vrienden, met een stel barkrukken in uw tuin heeft u voor iedereen een zitplek zonder dat het veel ruimte in beslag neemt!

Bent u van plan een of meerdere barstoelen te kopen, dan adviseert ons ervaren team u graag in onze grote showroom. Wilt u zelf op onze webshop alvast oriënteren, of online een barkruk aanschaffen, dan wijzen we u er graag op om op een aantal zaken te letten.

Materiaal

Onze collectie bestaat uit barstoelen die gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Door de hoogte van een barkruk is het belangrijk dat deze stabiel staat. Daarom worden er voor barstoelen vaak sterke en robuuste materialen als aluminium en teakhout gebruikt. Ook is in het ontwerp aandacht besteed aan de constructie door bv stabilisatiestukken te integreren en de dikte van het materiaal aan te passen.

Al onze barstoelen zijn prima bestand tegen het Nederlandse weer. U kunt wel de levensduur van uw barkrukken te verlengen door de juiste onderhoudsmiddelen te gebruiken. Onze tuinexperts adviseren u graag welke reiniger of beschermer u moet gebruiken bij welk materiaal.

Comfort

Naast materiaal en kleur is het comfort en de kwaliteit van uw barstoelen natuurlijk erg belangrijk. Door de hoogte moet een barkruk stabiel staan, onze collectie bestaat dus alleen maar uit modellen waarvan we weten dat ze qua constructie superieur zijn. U kunt kiezen uit modellen met of zonder armleuning en met een wat hogere, een lagere of juist geen rugleuning. De zithoogte ten opzichte van de tafel is bijvoorbeeld iets wat u goed moet opmeten, maar het beste kan uitproberen in onze showroom. We laten u dan ook graag alle mogelijkheden zien.

Kwaliteit & garantie

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen kiezen we ervoor om een kwalitatieve collectie barstoelen aan te bieden, waarbij we voor elk budget iets te kiezen hebben. Wij bieden u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen aan van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw barkrukken.

Afmeting

Een barset met barstoelen neemt over het algemeen minder ruimte in dan een eettafel met stoelen. En het voordeel van barstoelen is dat er relatief veel stoelen onder een tafel passen.
Heeft u bijvoorbeeld wat minder ruimte te besteden dan is een barset met barstoelen een prima alternatief voor een diningset. Of als u juist veel zitplaatsen wilt creëren omdat u vaak met veel mensen samen bent, dan kunt u dit met extra barstoelen snel en makkelijk regelen.

Kleur

Welke kleur en materiaal u kiest hangt erg af van uw smaak. Er zijn veel barstoelen te koop in zwart, antraciet, wit of houtkleur door de veelgebruikte materialen: teakhout, vlechtwerk (wicker) en aluminium. Wilt u wat meer vrolijke kleuren gebruiken, dan kunt u met sierkussens uw barkrukken een persoonlijk tintje geven.