Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Barset

Een drankje aan een barset

De barset bestaat uit een hoge tafel met barstoelen of barkrukken waar u gezellig een drankje kan drinken of zelfs aan kunt dineren. Net als in een bar, staat, hangt of zit u en staat gezelligheid natuurlijk voorop. Of u nu met zijn tweetjes bent of u een feest geeft voor familie en vrienden, met een barset in uw tuin is het prima toeven!

Bent u van plan een barset te kopen, dan adviseert ons ervaren team u graag in onze grote showroom. Wilt u zelf op onze webshop alvast oriënteren, of online een set aanschaffen, dan wijzen we u er graag op om op een aantal zaken te letten.

Materiaal

Onze collectie bestaat uit barsets die gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Door de hoogte van dit type set is het belangrijk dat deze stabiel staat. Daarom worden er voor barsets vaak sterke en robuuste materialen als aluminium en teakhout gebruikt. Ook is in het ontwerp aandacht besteed aan de constructie door bv stabilisatiestukken te integreren en de dikte van het materiaal aan te passen.

Op een bartafel staat uiteraard geregeld een drankje of wat lekkers te eten. Morst u per ongeluk wat, dan is het wel zo handig dat uw barset makkelijk schoon te maken is.
Veel van onze barsets zijn perfect bij te houden qua onderhoud en zijn daarbij ook prima bestand tegen het Nederlandse weer. U helpt daarbij de levensduur van uw barset te verlengen door de juiste onderhoudsmiddelen te gebruiken. Onze tuinexperts adviseren u graag welke reiniger of beschermer u moet gebruiken bij welk materiaal.

Comfort

Naast materiaal en kleur is het zitcomfort en de kwaliteit van uw tuinmeubelset natuurlijk erg belangrijk. Kiest u bijvoorbeeld voor een barkruk met of zonder rugleuning, en zit u comfortabeler met een textileen zitting of is een bijpassend kussen voor u de beste oplossing? De zithoogte ten opzichte van de tafel is bijvoorbeeld iets wat u het beste kan uitproberen in onze showroom, we laten u dan ook graag alle mogelijkheden zien.

Kwaliteit & garantie

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen kiezen we ervoor om een kwalitatieve collectie barsets aan te bieden, waarbij we voor elk budget iets te kiezen hebben. Wij bieden u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen aan van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw barset.

Afmeting

Barsets hebben we in verschillende formaten. Kleine sets met 1 tafel en 2 krukken die maar weinig plek innemen, perfect voor op een balkon. Of juist een grote tafel met bijvoorbeeld 4,6 of zelfs 8 zitplekken. Het ligt er dus helemaal aan hoeveel ruimte u heeft en uiteraard ook hoe u uw barset wilt gaan gebruiken. Maar een ding is zeker, voor elke tuinsituatie hebben we bij Frits Wolf Tuinmeubelen zeker een model wat perfect zal passen.

Kleur

Over smaak valt niet te twisten, welke kleur en materiaal u kiest hangt erg af van uw smaak. Er zijn veel barsets te koop in zwart, antraciet, wit of houtkleur door de veelgebruikte materialen: teakhout, vlechtwerk (wicker) en aluminium. Wilt u wat meer vrolijke kleuren, dan kunt u met allerlei kleuren tuinkussens uw barset helemaal naar eigen hand zetten. Een leuk kleedje op de tafel maakt uw barset helemaal af, laat de zonnige zomeravonden maar komen!