Schommelbank

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een ogenblik geduld. We bekijken de actuele voorraad. Dit kan ongeveer 15 sec. duren.

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Schommelbank

De blikvanger in uw tuin: een schommelbank

Ziet u zichzelf al lekker heen en weer schommelend zitten in uw tuin met een boekje of drankje erbij? Dan is een schommelbank beslist iets voor u! U heeft er wat ruimte voor nodig, maar er is bijna niets zo rustgevends als lekker wegschommelen in de avondzon.

Wilt u een schommelbank kopen, of bent u aan het oriënteren wat u mooi en praktisch vindt? Dan adviseren we u om in ieder geval om het volgende hierin mee te nemen.

Materiaal

Schommelbanken kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en zijn eigen uitstraling. In ons assortiment kunt u kiezen uit hout of met een aluminium / metalen frame. Wilt u lekker in de schaduw zitten, dan kiest u voor een schommelbank met een zonnedak van polyester doek. Kijk vooral naar wat u mooi vindt, maar onderzoek ook de eigenschappen wat betreft comfort en weerbestendigheid.

Comfort

Naast materiaal en kleur is natuurlijk de kwaliteit en het comfort van uw schommelbank erg belangrijk. U kunt uw schommelbank qua zit vaak instellen. En het soort kussens is van belang hoe lekker u kunt wegzakken. Daarnaast is een zonnedak ook erg handig voor als u uw schommelbank op een zonnige plek in de tuin wilt plaatsebn. Kijk goed naar het model en kom eventueel proefzitten in onze showroom.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een een aantal kwalitatieve schommelbanken aan te bieden. De constructie en het schommelmechanisme moeten uiteraard jarenlang goed blijven functioneren en de kussens en het zonnedak moeten natuurlijk weerbestendig zijn.

Afmeting

Door de constructie is een schommelbank eigenlijk altijd ongeveer even groot en heeft 2 of 3 zitplekken. U dient bij het plaatsen wel rekening houden dat u voor en achter genoeg ruimte heeft voor de beweging van de schommelbank. Kijk dus goed waar u uw schommelbank wilt neerzetten, dan hebben we bij Frits Wolf Tuinmeubelen zeker een model wat perfect zal passen.

Kleur

Antraciet is helemaal trendy en met zwart, wit, hout en metaal kunt u altijd alle kanten op. Uit ons assortiment schommelbanken kunt u kiezen voor natuurlijke kleuren die goed bij uw tuin passen zoals teakhout, of u kiest voor een moderne kleur tuinmeubel. Met sierkussens kunt u variëren, zodat uw schommelbank een eigen persoonlijk tintje kunt geven.