Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Parkbank

Even bijkletsen op een parkbank in de tuin

De parkbank is een praktisch stijlvolle bank die in tegenstelling tot de loungebank een rechte en hogere zit heeft. De naam is ontleend aan de bankjes die u in parken en speeltuinen ziet en is erg geschikt om samen even de dag door te nemen of gezellig bij te kletsen. Een parkbankje kunt u mooi neerzetten in dat gezellige hoekje in de tuin waar u nog even de laatste zonnestralen kunt meepakken.

Wilt u een parkbank kopen, of bent u aan het oriënteren wat u mooi en praktisch vindt? Dan adviseren we u om in ieder geval om het volgende hierin mee te nemen.

Materiaal

Ons assortiment bestaat uit parkbanken gemaakt van verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en zijn eigen uitstraling. Gaat u voor een moderne look met gecoat aluminium, of houdt u meer van natuurlijk teakhout, of kwalitatief vlechtwerk (wicker)? Kijk vooral naar wat u mooi vindt, maar onderzoek ook de eigenschappen wat betreft comfort, onderhoud en weerbestendigheid.

Comfort

Naast materiaal en kleur is natuurlijk de kwaliteit en het comfort van uw parkbank erg belangrijk. De meeste parkbanken hebben een armleuning, maar er zijn ook enkele modellen die deze niet hebben. Daarnaast is de zitting en eventuele kussens van invloed op het zitcomfort. Kijk goed naar het model en kom eventueel proefzitten in onze showroom.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie parkbanken aan te bieden, waarbij we rekening houden dat er voor elke portemonnee wat te kiezen is. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen vindt u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw hoek loungebank.

Afmeting

Parkbanken hebben we van 2 tot maximaal 5 zitplaatsen. Even opmeten waar u uw tuinbankje wilt neerzetten scheelt teleurstelling achteraf. In onze collectie hebben we verschillende modellen, met een hoge of lage rugleuning, met of zonder armleuning. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen hebben we voor uw tuin dus zeker een model wat perfect zal passen.

Kleur

Antraciet is helemaal trendy en met zwart, wit, hout en metaal kunt u altijd alle kanten op. Uit ons assortiment parkbanken kunt u kiezen voor natuurlijke kleuren die goed bij uw tuin passen, of u maakt het juist wat gedurfder en kiest voor een modern kleurrijk tuinmeubel. Met kussens kunt u variëren, zodat u uw gasten elke keer weer kan verrassen met een nieuwe, frisse look van uw parkbank.