Zweefparasol

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Zweefparasol

Een zweefparasol kopen voor op uw terras?

Enorm in opkomst zijn de zwevende parasols. Waar u met een stokparasol een stok in het midden heeft staan en hier dus altijd omheen moet zitten, heeft u bij een zwevende parasol alle ruimte. Het frame staat aan de zijkant, en deze parasol heeft daarnaast vaak ook nog de mogelijkheid om te kantelen, te draaien en schuin te zetten.

Wilt u een zwevende parasol kopen, of bent u aan het oriënteren wat u mooi en praktisch vindt? Dan adviseren we u om in ieder geval om het volgende hierin mee te nemen.

Materiaal

Vrijwel alle staande parasols zijn gemaakt van een sterk (polyester) doek geschikt voor buiten. Het frame van RVS of aluminium staat bij dit type parasol aan de zijkant, en draagt op die manier de parasol. Daarom is het een stevige constructie, die wordt verankerd met of een grondanker, parasolvoet of een kruisvoet waarop u zware tuintegels legt. Het parasoldoek kan goed tegen zon of een regenbui, maar een beschermhoes verlengt de levensduur van uw parasol significant. Let wel op dat u uw parasol eerst laat drogen voordat u een hoes gebruikt, om vochtvlekken te voorkomen.

Comfort

Een zwevende parasol koopt u uiteraard om schaduw te creëren in uw tuin. De vorm en afmeting van de parasol is belangrijk om er zeker van te zijn dat u genoeg schaduw heeft. Het is daarbij ontzettend handig dat u uw zevende parasol kunt kantelen, draaien of schuin kan zetten om precies schaduw te maken waar u het nodig heeft. Het grote voordeel van een zweefparasol is dat u geen stok in het midden heeft staan en dus alle ruimte onder uw parasol kunt benutten. Juist daarom zijn zwevende parasols zo populair.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie zweefparasols aan te bieden. Er is veel te kiezen, de kleur, de vorm, het type doek en de instelmogelijkheden. Onze zweefparasols zijn allemaal van hoge kwaliteit en wij bieden u o.a. parasols uit de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen aan van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw staande parasol.

Afmeting

Heeft u een groot terras wat u van schaduw wilt voorzien, dan bent u wellicht geïnteresseerd in een grote parasol. In ons assortiment vindt u zweefparasols tot wel 5 diameter. Uiteraard hebben we ook kleinere modellen en wij vragen u daarnaast ook altijd hoe u uw parasol wilt neerzetten. Bij het kiezen van de afmeting moet u rekening houden dat de voet aan de zijkant staat en dat bij het uitklappen het hangmechanisme wat naar buiten komt. Ook de vorm is uiteraard belangrijk, rond, vierkant of rechthoekig, voor elke tuinsituatie hebben wij een passende parasol. Twijfelt u nog, wij laten in onze showroom u graag alle opties zien.

Kleur

Zweefparasols komen in letterlijk alle vormen en maten, maar ook kleuren. Gaat u voor trendy antraciet, een kleur die de laatste jaren veel wordt gekozen? Of gaat u voor wit, zwart of taupe? Deze kleuren matchen vrijwel bij elk type tuin. Welke kleur u ook kiest, bij Frits Wolf Tuinmeubelen slaagt u zeker voor een mooie parasol!