Vierkante parasol

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Vierkante parasol

Een vierkante parasol kopen voor op uw terras?

Parasols hebben we bij Frits Wolf Tuinmeubelen in verschillende vormen. Vierkant, rond of rechthoekig. De vorm van uw terras, of hoe u schaduw wilt creëren bepaalt in belangrijke mate de keuze van de vorm van uw parasol.

Wilt u een vierkante parasol kopen, of bent u aan het oriënteren wat u mooi en praktisch vindt? Dan adviseren we u om in ieder geval om het volgende hierin mee te nemen.

Materiaal

Vrijwel alle parasols zijn gemaakt van een sterk (polyester) doek geschikt voor buiten. Het parasoldoek kan goed tegen zon of een regenbui, maar een beschermhoes verlengt de levensduur van uw parasol significant. Let wel op dat u uw parasol eerst laat drogen voordat u een hoes gebruikt, om vochtvlekken te voorkomen.

Comfort

Een vierkante parasol sluit goed aan bij een loungeset of diningset met een vierkante of rechthoekige vorm. Ten eerste omdat het de lijnen en vorm overneemt, maar ten tweede ook omdat het schaduw creëert in elke hoek waardoor iedereen lekker koel zit. Daarnaast sluit een vierkante parasol ook goed aan bij een overkapping, luifel of muur. Er zijn geen open stukken, waardoor u altijd overal schaduw heeft.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie vierkante parasols aan te bieden. Onze vierkante parasols zijn allemaal van hoge kwaliteit en wij bieden u o.a. parasols uit de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen aan van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw staande parasol.

Afmeting

Het aantal zitplaatsen onder een vierkante parasol is mede afhankelijk van het type parasol. Zowel stokparasols als zweefparasols zijn er in vierkante vorm te koop. Onder een zweefparasol heeft u iets meer zitplekken, doordat de voet aan de zijkant staat. Vierkante parasols zijn er vanaf 2 meter en gaan wel tot 5 meter, of in sommige gevallen nog ruimer. Wij laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

Kleur

Voor de uitstraling van uw vierkante parasol is naast de vorm de kleur erg bepalend. Gaat u voor trendy antraciet, een kleur die de laatste jaren veel wordt gekozen? Of gaat u voor wit, zwart of taupe? Deze kleuren matchen vrijwel bij elk type tuin. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook felle kleuren als oranje, geel, blauw of groen. Welke kleur u ook kiest, bij Frits Wolf Tuinmeubelen slaagt u zeker voor een mooie parasol!