Ronde parasol

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Ronde parasol

Een ronde parasol kopen voor op uw terras?

Parasols hebben we bij Frits Wolf Tuinmeubelen in verschillende vormen. Vierkant, rond of rechthoekig. De vorm van uw terras, of hoe u schaduw wilt creëren bepaalt in belangrijke mate de keuze van de vorm van uw parasol.

Wilt u een ronde parasol kopen, of bent u aan het oriënteren wat u mooi en praktisch vindt? Dan adviseren we u om in ieder geval om het volgende hierin mee te nemen.

Materiaal

Vrijwel alle parasols zijn gemaakt van een sterk (polyester) doek geschikt voor buiten. Het parasoldoek kan goed tegen zon of een regenbui, maar een beschermhoes verlengt de levensduur van uw parasol significant. Let wel op dat u uw parasol eerst laat drogen voordat u een hoes gebruikt, om vochtvlekken te voorkomen.

Comfort

Het voordeel van een ronde parasol is dat deze uiteraard geen hoeken heeft en u deze daarom op meerdere plekken in uw tuin moeiteloos kunt plaatsen. Deze vorm parasol staat prima boven een loungeset of eettafel en is helemaal mooi op een rond of organisch gevorm terras. Heeft u een vierkant terras en wilt u er zeker van zijn dat u in elk klein hoekje schaduw creëert, dan kunt u ook kijken naar vierkante of rechthoekige parasols.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie ronde parasols aan te bieden. Onze parasols zijn allemaal van hoge kwaliteit en wij bieden u o.a. parasols uit de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen aan van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw staande parasol.

Afmeting

Het aantal zitplaatsen onder een ronde parasols is mede afhankelijk van het type parasol. Zowel stokparasols als zweefparasols zijn er in ronde vorm te koop. Onder een zweefparasol heeft u iets meer zitplekken, doordat de voet aan de zijkant staat. Ronde parasols zijn er vanaf 2 meter en gaan wel tot 5 meter in diameter, of in sommige gevallen nog ruimer. Wij laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

Kleur

Voor de uitstraling van uw ronde parasol is naast de vorm de kleur erg bepalend. Gaat u voor trendy antraciet, een kleur die de laatste jaren veel wordt gekozen? Of gaat u voor wit, zwart of taupe? Deze kleuren matchen vrijwel bij elk type tuin. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook felle kleuren als oranje, geel, blauw of groen. Welke kleur u ook kiest, bij Frits Wolf Tuinmeubelen slaagt u zeker voor een mooie parasol!