Parasolvoet

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Parasolvoet

Welke parasolvoet heeft u nodig voor uw parasol?

Parasols hebben we bij Frits Wolf Tuinmeubelen in verschillende types, vormen en maten. Welke parasolvoet u daarbij nodig heeft is van vele factoren afhankelijk. Staat u parasol op een winderige plek, op een vlakke ondergrond, wat is de maat van uw parasol, het zijn allemaal zaken om goed op te letten.

Ons ervaren team weet precies welke voet het beste past bij een parasol in combinatie met uw tuinsituatie. Wij adviseren u daarom graag in onze showroom, maar heeft u vragen bij het kopen van een parasolvoet online, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Materiaal

Parasolvoeten verdelen we in 4 soorten: De betonnen of granieten voet, de kunststof hervulbare voet, de grondankers en als laatste de aluminium kruisvoet voor zweefparasols. De belangrijkste eigenschap van de parasolvoet is uiteraard het gewicht, deze moet hoe dan ook ervoor zorgen dat uw parasol stabiel staat en bestand is tegen het Nederlandse klimaat. En een flink windje hoort daarbij. Zorg er daarom altijd voor dat uw voet eerder te zwaar is dan te licht.

Comfort

Een parasolvoet heeft een aantal eigenschappen die handig kunnen zijn qua comfort. Een hervulbare parasol kunt u ook weer leeg laten lopen waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Dit type voet kunt u gebruiken bij kleine parasols, omdat deze wat lichter zijn dan bv een betonvoet. Andere parasolvoeten hebben wieltjes en een handvat zodat ze wat beter op een andere plek te zetten zijn. Voor grotere parasols adviseren wij grondankers of zelfs stortvoeten, die u met beton vastzet.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een aantal kwalitatieve parasolvoeten aan te bieden die passen bij de parasols uit onze collectie. Onze voeten zijn allemaal van hoge kwaliteit en wij bieden u o.a. parasolvoeten aan uit de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw voet.