Parasol verlichting

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een ogenblik geduld. We bekijken de actuele voorraad. Dit kan ongeveer 15 sec. duren.

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Parasol verlichting

Handig! Parasolverlichting onder uw parasol.
U kent het vast wel, u heeft de hele avond lekker onder uw parasol gezeten en moet nog even opruimen. Met de parasolverlichting van Frits Wolf Tuinmeubelen verlicht u met een druk op de knop uw diningset of loungeset, dat is even handig! Niet alleen voor het opruimen komt verlichting goed uit, maar ook als u net even wat meer licht nodig later op de avond.

De parasolverlichting wordt bevestigd aan de onderkant van een zweefparasol of om de stok van een stokparasol, controleer daarom goed of deze verlichting bij uw parasol past. Bent u van plan verlichting voor aan uw parasol te kopen, dan adviseert ons ervaren team u graag in onze grote showroom.
Led & accu
Onze parasolverlichting is voorzien van oplaadbare batterijen of een accu waarmee de ledverlichting van stroom wordt voorzien. Zo kunt u de verlichting ophangen zonder er stroom naartoe te hoeven brengen. De ledlampen houden het zeker 4 uur vol, genoeg om een avond te gebruiken. ’s Nachts laadt u weer op zodat u de volgende dag er wederom gebruik van kunt maken.
Kwaliteit & garantie
Wij hebben parasolverlichting uitgekozen die past bij ons assortiment parasols. O.a. bieden wij u verlichting aan uit de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw verlichting.