Parasols, u kunt kiezen uit:

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Parasols

Bent u van plan een parasol te kopen?

Dan is er bij Frits Wolf Tuinmeubelen een enorme keuze aan parasols. In elke tuin mag een parasol niet ontbreken, want naast dat het voor de nodige schaduw zorgt, is het ook een fraaie blikvanger op uw terras.

Ronde parasol of vierkant?

De vorm van uw parasol moet uiteraard bij uw tuinsituatie passen. Heeft u rechthoekig terras, dan is een vierkante of rechthoekige zweefparasol erg handig zodat u in elk hoekje schaduw creëert. Een ronde stokparasol kunt u echter weer makkelijker verplaatsen en is makkelijker neer te zetten op verschillende in uw tuin.

Verschillende modellen

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen bieden we u twee soorten parasols aan, de zweefparasol en de stokparasol. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Zo heeft u bij een zweefparasol geen last van een stok die dichtbij uw tuinset of tafel staat. De stok staat aan de zijkant en de parasol zweeft boven de tuintafel of loungeset. Wel moet u de stok verzwaren met bijvoorbeeld een aantal tuintegels om de parasol ook bij wind in balans te houden. Dit maakt dat de zweefparasol niet zo makkelijk te verplaatsen is, dit kan dan weer een stuk makkelijker met de stokparasol. Dit is van oudsher de meest gebruikte parasol met een stok en een voet. Net als de zweefparasol bieden wij deze in verschillende vormen en kleuren aan.

Vrijwel alle parasols zijn in meer of mindere mate verstelbaar. Wilt u alleen de hoogte kunnen veranderen, dan kunt u een simpeler model kiezen. Wilt u uw parasol ook kunnen kantelen, draaien of op andere manieren kunnen verstellen dan hebben wij in onze collectie prachtige parasols staan die we u graag laten zien in onze showroom.

In de aanbieding een parasol kopen?

In onze showroom kunt u kiezen uit een omvangrijk assortiment parasols tegen zeer concurrerende prijzen. Er zijn meerdere keren per jaar fantastische aanbiedingen die u zowel in de showroom als online kunt vinden. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen kunt u dus altijd terecht voor parasols met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Onderhoud en beschermen

Wilt u lang van uw parasol kunnen genieten dan is goed onderhoud belangrijk. Naast onze collectie ligbedden, bieden wij ook de juiste onderhoudsmiddelen voor parasols aan. Vlekken verwijderen gaat hiermee erg makkelijk, en vergeet ook niet uw parasol van tijd tot tijd te behandelen met een beschermmiddel waardoor de kleur en weerbestendigheid van het parasoldoek gewaarborgd blijft. Onze experts adviseren u graag.

In de winter kunt u uw parasol vaak gewoon buiten laten staan. Om deze te beschermen tegen vuil en vlekken kunt u er voor kiezen om uw parasol af te dekken met een ademende beschermhoes. Zorg er dan wel voor dat vocht onder de hoes geen kans krijgt. Op tijd luchten of ruimte aan de onderkant open laten zorgt er voor dat u vochtproblemen voor bent.

Op onze onderhoudspagina vindt u meer informatie hoe u het beste uw parasols kunt reinigen en beschermen.