Voetenbank / hocker

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Voetenbank / hocker

Bijpassende voetenbank voor uw loungeset

Wat u loungeset helemaal af maakt is een voetenbank of hocker. Dit handige aanvullende lounge element is voor allerlei doeleinden geschikt, natuurlijk in de eerste plaats om uw benen lekken op te laten rusten. Maak van uw zitplek een ligplek en andersom. Veruit de meeste voetenbanken en hockers zijn losse elementen die u makkelijk verplaatst en dus op meerdere plekken kunt gebruiken.

Materiaal

Onze collectie bestaat uit voetenbanken en hockers zijn net als de sets waar ze vaak bij horen gemaakt van allerlei materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Gaat u voor modern RVS, klassiek teak, of veelzijdig vlechtwerk (wicker)? Kijk vooral naar wat u mooi vindt, maar weet ook wat de voor- en nadelen zijn wat betreft comfort, onderhoud en weerbestendigheid.

Comfort

Naast materiaal en kleur is natuurlijk het comfort en de kwaliteit van uw voetenbank erg belangrijk. Uw voorkeur hierin is erg belangrijk voor uw keuze. Zo hebben we in ons assortiment hockers en voetenbanken die een aflopend vlak hebben waardoor uw benen in een wat natuurlijkere positie komen. Andere modellen zijn juist recht en daardoor ook erg geschikt als bijvoorbeeld bijzettafeltje.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie voetenbanken en hockers aan te bieden, waarbij we rekening houden dat we voor elke portemonnee wat te kiezen hebben. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen vindt u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw voetenbank of hocker.

Afmeting

Voetenbankjes en hockers komen in grotere maten en kleinere maten. Wilt u dit verlengstuk van uw tuinset puur gebruiken als ondersteuning of vindt u het ook praktisch dat u het als bijzettafeltje kunt gebruiken? De maat is dan belangrijk. Bij grotere modellen moet u er tevens rekening mee houden dat u genoeg bewegingsruimte behoudt. Een hocker staat vaak ‘in de loop’, dus bekijk goed uw situatie. Onze experts adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is.

Kleur

Antraciet is helemaal trendy en met zwart, wit, hout en metaal kunt u altijd alle kanten op. Uit ons assortiment voetenbanken kunt u kiezen voor natuurlijke kleuren die goed bij uw tuin passen, of u heeft een modernere smaak en kiest voor RVS of rope. Erg mooi zijn ook de gevlochten hockers die een prachtige aanvulling zijn op uw terras.