Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Terras verwarming

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een ogenblik geduld. We bekijken de actuele voorraad. Dit kan ongeveer 15 sec. duren.

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Terras verwarming

U zit behaaglijk warm met terrasverwarming
Om ook ’s avonds behaaglijk op uw terras of balkon te kunnen zitten is het fijn als u het met een druk op de knop lekker warm kunt maken. Dit kan uitstekend met onze terrasverwarmers.
Eurom
Ons assortiment terrasverwarmers bestaat uit een aantal modellen van het merk Eurom. De shadow-lijn producten blinken uit in gemak en prijs kwaliteitverhouding. U kunt kiezen uit een aantal wattages waardoor u gegarandeerd er deze zomer (of winter!) warm bijzit! Wij zijn helemaal overtuigd van de terrasverwarmers van dit topmerk, u hopelijk ook!
Rode gloed
Het grootste argument wat we horen waarom iemand terughoudend is bij het kopen van een elektrische terrasverwarming is het felle rode licht wat ze afgeven. Waar de een dit ‘erbij vindt horen’, ervaart de ander het als hinderlijk. Niet bij de terrasverwarmers van Eurom.

Door een innovatieve lamp die evenveel warmte geeft, geven de lampen uit de shadow-lijn nauwelijks licht af. Daarmee ervaart u wel de behaaglijke warmte maar niet het felle rode licht.
Extra’s
De terrasverwarmers uit onze collectie bieden een aantal mooie extra’s. Zo wordt bij elk model een afstandsbieding geleverd waardoor u vanuit uw luie stoel uw terrasverwarmer kunt bedienen. U kunt kiezen uit een lage of hoge vermogensstand.

Ook een handig extraatje is de lage piekspanning bij het aanzetten. Bij oudere modellen kwam het nog wel eens voor dat de stoppen eruit vlogen als u uw terrasverwarmer aanzette.

U kunt uw terrasverwarmer ophangen in bijvoorbeeld een overkapping, maar kunt er ook voor kiezen om een staander te gebruiken waardoor u flexibel bent waar u uw heater wilt gebruiken. De verwarmers van Eurom zijn voor beiden geschikt, dus waar u ook uw zomeravonden wilt spenderen, u zit er altijd warmpjes bij.