Gaslantaarns

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Gaslantaarns

Gezelligheid voor binnen en buiten

Van een loungeset of tuinset geniet je graag zo lang mogelijk. Op een zomeravond blijf je graag nog even buiten zitten en dan is een gezellig vuurtje natuurlijk altijd welkom. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen schaf je online of in de winkel een gaslantaarn van Cosi Fires aan die met een simpele handeling instant gezelligheid brengt. Koop er een voor jezelf, of geef ‘m kado. Want dit is misschien wel het perfecte kado voor een verjaardag of vader- of moederdag.

Cosi Fires

Ons assortiment gaslantaarns bestaat grotendeels uit de Cosiscoop modellen van het merk Cosi Fires. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, zo zijn alle cosiscoops door KIWA/Gastec getest en goedgekeurd. Ze mogen zelfs binnenshuis gebruikt worden! Ideaal, want ook in de herfst of winter heb je daarmee een gezellig lichtje in huis. Wij zijn helemaal overtuigd van de kwaliteit en klasse van dit topmerk, u hopelijk ook!

Modellen

De cosiscoops zijn er in vele materialen, kleuren en designs. De standaard cosiscoops zijn gemaakt van aluminium met een glazen bovenkant. Deze zijn gemaakt in allerlei kleuren.

Naast de standaard modellen heeft Cosi Fires een aantal varianten gemaakt die tot de verbeelding spreken. Zo zijn wij ontzettend fan van de teak variant, maar kun je ook kiezen voor een XL variant, voor een design met standaard of in de vorm van een oude lantaarn.

Opties

Waar vuur is, is veiligheid een groot goed. Alle gaslantaarns die we aanbieden zijn KIWA/Gastec getest en goedgekeurd. Wij zijn overtuigd geraakt van alle prachtige gaslantaarns die we gekozen hebben voor onze collectie en worden al warm bij de gedachte aan die heerlijk, gezellige avonden met een gezellig vuurtje.