Buitenkleden

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Buitenkleden

Maak je terras compleet met een van onze vele buitenkleden. Rechthoek of rond, groot of klein, bij Frits Wolf Tuinmeubelen is er volop keuze! Een buitenkleed maakt je tuinset compleet.

Buiten

Onze vloerkleden zijn speciaal voor buiten ontwikkeld en zijn in veruit de meeste gevallen vuur-, hitte- en zeker natuurlijk weersbestending. Bovendien voelen de kleden verrassend zacht aan en daardoor ook ideaal om met je blote voeten op te lopen. Ideaal voor gebruik buitenshuis, maar natuurlijk ook leuk om binnen neer te leggen.

Onderhoud outdoor buitenkleed

Net als kleden in huis zijn buitenkleden voor buitenshuis eenvoudig schoon te houden met de stofzuiger. Eventuele vlekken kunnen verwijderd worden door deze te deppen met een vochtige doek. Ook kan je buitenkleed met de tuinslang worden gereinigd.

Design en maten buitentapijt

Buitenkleden zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Kies je voor een rond of juist rechthoekig kleed? Één groot kleed, of juist 2 kleinere kleden? Kies je voor een rustig kleed, of juist een speels patroon? In natuurlijke tinten of geef je je tuin, balkon, terras of buitenhuis direct een vrolijk tintje met juist een felle kleur.

Onze buitenkleden in het echt bekijken? Uiteraard kan dit! Kom kijken naar dessins, maten en vormen en bezoek onze schitterende showroom in Beuningen bij Nijmegen waar alles te bekijken is.