Opbergbox

Een ogenblik geduld. We bekijken de actuele voorraad. Dit kan ongeveer 15 sec. duren.

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Opbergbox

Tuinkussens opbergen in een opbergbox

Veel van de tuinkussens bij onze collectie tuinmeubelen zijn prima bestand tegen weersinvloeden. Ze drogen in korte tijd na een regenbui zodat u er weer gebruik van kunt maken. In de winter maakt u waarschijnlijk toch een stuk minder gebruik van uw buitenmeubelen en in deze periode staan uw tuinkussens bloot aan de meest extreme weersinvloeden waardoor uw tuinkussens in kwaliteit toch snel achteruit kunnen gaan.

Vocht

Ook de beste stoffen zijn geen fan van ophopend vocht. Schimmels, vuil en viezigheid kunnen naar verloop van tijd lelijke vlekken in uw kussens veroorzaken die lastig te verwijderen zijn. Wij adviseren dan ook om uw (sier)kussens op te bergen in een opbergbox als u deze langere tijd niet gebruikt. Als u uw box onder een overkapping of in uw schuur of garage zet, heeft vocht het minste kans. Staat uw opbergbox buiten, zorg er dan voor dat deze op een vlakke ondergrond staat zodat er geen plassen water kunnen komen onder uw opbergbox waardoor er vocht kan optrekken. Ons advies, een droge plek voor een box is de beste oplossing.

Materiaal en afmeting

Wij kiezen ervoor om een aantal kwalitatieve opbergboxen aan te bieden gemaakt van duurzaam, stevig kunststof of van prachtig vlechtwerk (wicker)t. Opbergboxen zijn er in verschillende formaten te krijgen, waardoor er altijd een passend model is voor uw tuinkussens. Bekijk goed hoeveel tuinkussens u wilt opbergen, zodat u de juiste grootte uitkiest.

Opties

Niet alleen in de winter is een opbergbox bruikbaar. Ook in de zomer kunt u er veel in kwijt, denkt u bijvoorbeeld aan speelgoed of tuingereedschap. Makkelijk is dan een box te kiezen met deurtjes en een slotje, zodat uw opbergbox een veilig en handige oplossing biedt. Nog een extra optie is om voor een deksel te kiezen met gasveer waardoor deze in een handomdraai te openen en te sluiten is, maar ook zonder probleem open blijft staan. U ziet wel, de ene opbergbox is de andere niet. Kom eens kijken in onze grote showroom in Beuningen, wij laten u graag onze collectie zien.