Platform loungeset

Een ogenblik geduld. We bekijken de actuele voorraad. Dit kan ongeveer 15 sec. duren.

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Platform loungeset

De platform loungeset uitgelegd

De platform loungeset is relatief nieuw in ons assortiment loungesets. Kort gezegd is de platform loungeset een hoekset met aan de uiteinden een klein platform of tafelstukje om uw drankje of boek op te plaatsen. Veel van de modellen hebben een relatief diepe en lage zit en hebben geen armleuningen. De platform loungeset heeft daarom een open, vriendelijk en modern karakter.

Bent u van plan een platform loungeset te kopen, dan adviseren onze experts u graag in onze ruime showroom. Wilt u zelf op onze webshop alvast oriënteren, of online een platform loungeset aanschaffen, dan wijzen we u er graag op om op een aantal zaken te letten.

Materiaal

Onze collectie bestaat uit platform loungesets die gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Elk materiaal heeft zo zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Wat vindt u mooi? RVS, aluminium, teak of een combinatie? Lees uzelf in wat de voor- en nadelen zijn wat betreft comfort, onderhoud en weerbestendigheid en heeft u advies nodig, dan staan wij altijd voor u klaar.

Comfort

Uiteraard is het zitcomfort en de kwaliteit van uw platform loungeset erg belangrijk. De platformen van een dit type loungesets zijn erg praktisch en daarnaast erg fraai. Daarnaast is de diepe en lage zit fantastisch wat betreft zitcomfort. Dit kan nog worden versterkt door bijvoorbeeld textileen in de zitting te gebruiken. Kijk dus goed naar het model en kom eventueel proefzitten in onze showroom.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie platform loungesets aan te bieden, waarbij we goed hebben gekeken dat we voor elke budget wat te kiezen hebben. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen vindt u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw hoek loungeset.

Afmeting

Platform loungesets hebben we in grote maten en kleinere maten. Doordat er aan de zijkanten platformen zitten, vallen deze sets vaak wat ruimer uit. Meet daarom goed op hoeveel ruimte u heeft en onthoudt ook dat u genoeg ruimte om uw platformset vrij maakt om te kunnen bewegen. Onze platform loungesets zijn in veel gevallen uit te breiden met extra elementen zoals een hocker, een extra zitstuk of stoel. Voor uw tuinsituatie hebben we dus zeker een model wat perfect zal passen.

Kleur

Omdat platform loungesets relatief nieuw zijn, volgen de kleuren vaak ook moderne designtrends als zwart, wit, of antraciet. De veelgebruikte materialen teakhout, aluminium en rope combineren prachtig, waardoor wij erg enthousiast zijn over de uitstraling van deze modellen. Met sierkussens kunt u variëren, zodat u uw loungeset een persoonlijk tintje kunt geven.