Lounge diningset

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Lounge diningset

Een lounge diningset, relaxen en eten in dezelfde set

De lounge dining set is een opkomend type loungeset: het ontwerp is toegespitst op het combineren van relaxen én dineren. De bijzettafel is vervangen voor een hoger model, waardoor eten een stuk praktischer wordt. Ook is de zit van een dining loungeset gemiddeld 5cm hoger en is de rugleuning hoger. Geen wonder dat veel mensen geïnteresseerd zijn in een lounge diningset, het voegt het beste van twee werelden samen.

Wilt u een lounge diningset kopen, of bent u aan het oriënteren wat u mooi en praktisch vindt? Dan adviseren we u om in ieder geval om het volgende hierin mee te nemen.

Materiaal

Ons assortiment bestaat uit lounge diningsets gemaakt van verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en voor- en nadelen. Gaat u voor modern gecoat aluminium, natuurlijk teakhout, of kwalitatief vlechtwerk (wicker)? Kijk vooral naar wat u mooi vindt, maar onderzoek ook de eigenschappen wat betreft comfort, onderhoud en weerbestendigheid.

Comfort

Naast materiaal en kleur is natuurlijk de kwaliteit en het comfort van uw lounge diningset erg belangrijk. Vooral omdat u in deze set relaxt en eet is het belangrijk te ontdekken waar u de voorkeur aan geeft. Hoe hoog moet de tafel zijn ten op zichte van de stoelen of bank? Houdt u van zachte kussens waarin u wegzakt of een wat stevigere zit tijdens het eten? Kijk goed naar het model en kom eventueel proefzitten in onze showroom.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatieve collectie lounge diningsets aan te bieden, waarbij we rekening houden dat er met elk budget wat te kiezen is. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen vindt u o.a. de grootste collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen van Nederland. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw hoek loungeset.

Afmeting

Lounge diningsets hebben we met veel of weinig zitplaatsen. Bent u vaak met zijn tweetjes of houdt u ervan om geregeld met vrienden of familie te genieten van uw loungeset? Veel van onze diningsets zijn uit te breiden met extra elementen als een hocker, extra zitstuk of stoel. Voor uw terras hebben we dus zeker een model wat perfect zal passen.

Kleur

Antraciet is helemaal trendy en met zwart, wit, hout en metaal kunt u altijd alle kanten op. Uit ons assortiment hoek loungesets kunt u kiezen voor natuurlijke kleuren die goed bij uw tuin passen, of u maakt het juist wat gedurfder en kiest voor een modern kleurrijk tuinmeubel. Met een mooi tafelkleed of kussens kunt u variëren, zodat u uw gasten elke keer weer kan verrassen met een nieuwe, frisse look van uw lounge diningset.