Onderhoud

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Dit tuinmeubel zien & uitproberen?
Kom langs in onze showroom

Gratis verzending *
met onze eigen bezorgservice

Dit zijn onze

Onderhoud

Zorg voor uw tuinmeubel met goed onderhoud

U heeft een nieuw tuinmeubel gekocht en bent natuurlijk erg blij met hoe mooi uw nieuwe aanwinst eruit ziet. Of u hebt een tuinset staan van een paar jaar oud waar u nog erg tevreden mee bent, maar wilt er wel voor zorgen dat u er nog een tijd lang van kan genieten. Goed onderhoud is dan de sleutel tot blijvend plezier van uw tuinmeubelen. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen hebben we allerlei onderhoudsproducten die daarvoor zorgen. Reinigingsmiddelen, beschermeringsmiddelen, producten om kleur te beschermen en op te halen, coatings etc. Voor elk materiaal hebben we iets wat de levensduur significant verlengt.

Materiaal

Elk materiaal heeft zijn eigenschappen en moet daarom anders worden onderhouden. Op onze onderhoudspagina leest u meer hoe u het beste uw tuinmeubel kunt reinigen. In veel gevallen komt u met water en een sopje een heel eind, maar wilt u ervoor zorgen dat u grondig te werk gaat dan adviseren we u een goed onderhoudsmiddel te gebruiken. Wat u precies nodig heeft kunnen wij het beste adviseren in onze showroom, maar ook online hebben we een overzichtelijk assortiment waar u uit kunt kiezen.
Reinigen en beschermen
Het goed onderhouden van uw tuinmeubelen is niet alleen het schoonmaken van uw meubelen, maar zeker ook het beschermen ervan. Vuil en vocht kunnen naar verloop van tijd uw tuinmeubelen aantasten, en ook UV-licht kan nadelige effecten hebben op bijvoorbeeld de kleur van sommige materialen. Denk bijvoorbeeld aan RVS. Met een beschermer zorgt u ervoor dat roestvorming geen kans krijgt. Een ander voorbeeld is een granieten tafelblad, wat u met een natuursteen beschermer kunt beschermen tegen vlekken van wijn of olie. Een kleine moeite om aan te brengen, maar u heeft er jarenlang profijt van.

Teak en kleur

Natuurproducten als teakhout hebben de eigenschap te verweren door weersinvloeden. De kleur van het hout vergrijst daardoor langzaam. Wilt u die natuurlijke mooie kleur zo lang mogelijk behouden, dan adviseren we u een teak beschermer te gebruiken, deze zorgt ervoor dat de kleur tot wel 4x langer behouden blijft. Andersom kan het ook, vindt u juist die vergrijsde look mooi, dan kunt u met Instant Grey van Golden Care binnen een uur die karakteristieke drijfhout-grijze kleur geven. Oud teak hout kunt u qua kleur onderhouden door Vintage teak protector te gebruiken, dit haalt de warmbruine kleur van oud teakhout weer op. Zo ziet u, wat u ook mooi vindt, met de juiste onderhoudsmiddelen behoudt u de juiste kleur van uw teakhouten tuinmeubels.

Kwaliteit & garantie

Wij kiezen ervoor om een kwalitatief assortiment onderhoudsmiddelen aan te bieden. Bij onze grote collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen bieden wij u de bijbehorende Golden Care onderhoudsmiddelen. Wij garanderen bij dit Nederlandse topmerk uitmuntende kwaliteit en een garantie van 5 jaar op uw tuinmeubelen. Onderhoud is daar uiteraard een voorwaarde van, dus naast het mooi houden van uw buitenmeubelen is onderhoud ook daarvoor belangrijk.