Meer dan 50 jaar ervaring
en 3000 m2 showroom

0

024-6779 992
info@fritswolf.nl

Big Green Egg Medium

Bestel online of bekijk dit product in onze showroom in Beuningen.

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad, informeer naar de levertijd.

  • 3000m2 showroom
  • 14 dagen retour
  • Afhalen in de winkel

Details

De Big Green Egg Medium is een flinke barbecue, uitgevoerd met een dubbel scharniersysteem en uitgerust met een gietijzeren onderstel. Het Medium model is zeer geschikt voor een feestje, maar ook prima in het gebruik met familie of vrienden. Met zijn gewicht van 47 kg, is de Big Green Egg Medium toch goed te verplaatsen dankzij de zwenkwielen onder het gietijzeren onderstel. Ook zijn er diverse accessoires leverbaar zoals zijpanelen of barbecue gereedschap.

Het rooster met een diameter van 38 cm is geschikt om voor zo’n 8 tot maximaal 10 personen lekker te grillen, te roken of te bakken. Het RVS rooster is makkelijk schoon te maken, door de hoge temperaturen onder het rooster hoeft er verder nauwelijks schoongemaakt te worden.

Wist u tevens dat de Big Green Egg in veel professionele keukens wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende gerechten? Met een Big Green Egg barbecue kunt u vrijwel álles!

Diameter Ø 38 cm

Gewicht 47 kg


Let op: De Big Green Egg - Medium is in onze showroom te bekijken en te bestellen. Deze kan helaas niet online in onze webshop worden besteld! 

Merk Nee
Materiaal Nee

Kom naar onze winkel voor:

  • Deskundig advies
  • 3000m2 showroom
  • Sets samenstellen naar uw wensen
 

Meer afbeeldingen

Suggesties: