Inspiratie blog

Tuinmeubel dumpweken

Dumpheader

Ze staan weer voor de deur, de jaarlijkse Frits Wolf Tuinmeubel Dumpweken.
Voor degene, die nog niet weten wat ‘de dump’ – zoals het ook wel wordt genoemd- inhoudt, vertellen we hier wat je kunt verwachten.

Uitlopende collectie

Elk jaar wordt onze collectie vernieuwd. Dat betekent uiteraard ook dat we afscheid nemen van ‘oude modellen’. Dit zijn spiksplinternieuwe tuinmeubelen van topmerken als 4 Seasons Outdoor, Taste 4SO, Sens-Line, First Flow en meer. Nieuw uit de doos en perfect voor in je tuin. Waar je een aantal jaren geleden nog de hoofdprijs moest betalen, mag je nu uitkiezen met fikse kortingen.

Showmodellen / samples

Omdat onze collectie constant geupdate wordt, hebben we vaak showmodellen in onze winkel staan die plaats moeten maken voor nieuwe modellen. Deze showmodellen hebben bijna niks geleden, hebben altijd binnen gestaan en is nauwelijks op gezeten. Feitelijk koop je een zo goed als nieuw meubel, voor een prachtige prijs.

Dan hebben we nog onze samples. Dit zijn proefmodellen die we uit onze fabrieken geleverd krijgen om te beoordelen of we ze willen opnemen in onze collectie. Deze proefmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als onze productiemodellen, maar zijn eerste versies. Soms net iets anders dan de uiteindelijke versie, maar perfect voor in jou tuin! Ze zijn nieuw uit de doos en staan te popelen om een nieuwe eigenaar te krijgen.

Retouren / lichte schade

Van alle orders die we jaarlijks bij klanten afleveren komt een deel terug. Om verschillende redenen kunnen tuinmeubelen worden geretourneerd, waarna ze niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. Ook is er soms transportschade, waardoor bijvoorbeeld krassen of kleine mankementen zichtbaar zijn. In bijna alle gevallen, zijn dit nog prima tuinmeubelen waarvan je nog jaren plezier kunt hebben. Deze schademodellen zijn uiteraard enorm afgeprijsd, dus ook hier kun je een enorme slag slaan.

Zo zie je, de tuinmeubel dumpweken brengen een verscheidenheid aan tuinmeubelen, maar ze hebben allemaal 1 gemene dealer:
Je kunt profiteren van hoge kortingen! Wel moeten we erbij zeggen: op = op. Van veel modellen is er maar 1 of enkele exemplaren beschikbaar. Dus kom vroeg, dan heb je de grootste kans dat jouw favoriete tuinmeubel nog te koop staat.

We starten op zaterdag 14 oktober 09:00 en eindigen op zondag 22 oktober.
Alle openingstijden zie je op onze openingstijden pagina.

Tot ziens in ons magazijn op de Hadrianussingel 29 in Beuningen en wil je alvast een voorproefje zien hoe onze tuinmeubel dump er van binnen uitziet? Bekijk dan deze timelapse:

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht