Inspiratie blog

Thuis vakantie tips

Loungeset

Ga jij dit jaar gewoon lekker naar de Spaanse zon? Of toch wat meer ‘op safe’ in eigen land en gewoon lekker in je eigen tuin?

Vakantie vieren kan overal en als je thuis blijft hebben we hier wat tips voor je op een rij gezet hoe je je tuin helemaal vakantie-ready te maken zodat je ook dit jaar het échte vakantiegevoel kan creëren.

Gezellig! Een vuurtafel of gaslantaarn van Cosi

Wat doe je op vakantie? Juist, je blijft lekker lang buiten zitten. Of je nu op de camping staat in de Franse provence, in de poolbar zit in Alanya of op de Spaanse Ramblas tot in de late uurtjes aan een Margerita zit te nippen… het is overal heerlijk in de avond.

Thuis zit je lekker in je tuin en kan het ‘s avonds wat afkoelen en wat is er dan lekkerder dan een gezellig vuurtje op je terras. De vuurtafels en gaslantaarns van Cosi brengen warmte & gezelligheid op een Hollandse zomeravond.

Bekijk onze vuurtafels en gaslantaarns

Hittegolf? Een goede parasol biedt uitkomst

Weet je nog vorig jaar? 40ºC in de schaduw. Pfff, toegegeven, in ons assortiment hebben we niet van die prachtige strandparasols met palmbladeren zoals je ziet op de meest stranden en hotels aan de Middellandse zee. Maar we hebben wél prachtige parasols die je beschermen tegen de zon, die je in allerlei standen kunt kantelen en draaien én die er superstrak en modern uitzien op je terras.

Ga je voor een stokparasol of zweefparasol? Onze collectie parasols gaat van simpele stokparasols van €69 tot grote, veelzijdige zweefparasols tot €619. Voor elke situatie hebben we een geschikte parasol. En als het heet wordt, dan heb je ‘m graag in huis!

Bekijk onze parasols

Heerlijk onderuit in je verstelbare stoel

Als je ooit een camping bezoekt is er 1 ding dat iedereen meeneemt. Een verstelbare stoel. En ook thuis is dit natuurlijk een erg handige stoel.

Je neemt hem mee, verzet hem makkelijk, je ligt lekker onderuit om even de ogen dicht te doen of zet hem juist rechtop om mee te ontbijten of te dineren.

Een goede verstelbare stoel met lekker dik kussen en een stevig, stabiel frame is altijd een goede aanwinst. Dit jaar om thuis te gebruiken en volgend jaar… neem je ze toch gewoon weer mee naar de camping?

Bekijk onze verstelbare stoelen

Eindelijk, de loungeset die je al altijd wilde

Dat loungesetje dat al jaren bij je in de tuin staat had eigenlijk al zijn beste tijd gehad. Vervangen zat al een tijdje in je hoofd, maar goed… de vakantie kwam eraan en de vliegtickets moesten nog betaald worden. En toen ging alles dicht. Op slot.

Als je je vakantie dit jaar in eigen tuin viert, dan is dit hét moment om die prachtige loungeset aan te schaffen die je altijd al had willen hebben. Velen zijn je de afgelopen maanden voor geweest, dus check goed onze voorraad want dit jaar is het letterlijk: op = op!

Bekijk onze loungesets

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht