Inspiratie blog

Sample sale

Samplesaleheader

Spiksplinter nieuwe en unieke 4SO loungesets en tuinsets waar er vaak maar 1 van bestaat.

Deze proefmodellen van het A-merk 4 Seasons Outdoor hebben om verschillende redenen nét niet de 4 Seasons Outdoor collectie van volgend jaar gehaald. Niet omdat ze zijn afgekeurd, maar bijvoorbeeld omdat het uiteindelijke model net een andere de kleur kussenstof heeft gekregen, dat het rope/wicker vlechtpatroon iets is aangepast of dat er een ander detail is dat afwijkt. Wij hebben de hand weten te leggen op deze unieke tuinmeubelen van superieure kwaliteit en comfort.

Zo hebben we minstens 25 prachtige 4SO tuinsets staan die voor de helft van de eigenlijke prijs de deur uit mogen. Daarvoor schaf je dus een top tuinmeubel aan van een a-merk, waar je jarenlang van kunt genieten. Let op, verwar de sample sale niet met onze tuinmeubel dumpweken van 2 weken geleden waar de prijzen een stuk lager liggen door bv lichte schade. Bekijk de foto’s voor een impressie van de sets die te koop zijn. Voor een indicatie van prijzen, moet je denken aan een gemiddelde prijs voor lounge- en diningsets rond de €1.999,- met uitschieters naar boven en naar beneden. Zo zijn er sets van €1.299,- maar ook van €2.999,-. Origineel zou de prijs het dubbele hiervan zijn!

Kom deze week langs om te komen proefzitten en om alle verschillende modellen te bekijken. Misschien vindt je jouw ideale lounge- of tuinset. In dit geval is het écht zo: is ie weg, heb je pech. Want van elk model is er dus maar 1 of hooguit 2 op voorraad.

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht