Lees hier de historie

over Frits Wolf

Frits Wolf TuinmeubelenIn de regio Nijmegen en omstreken zeg je ‘Frits Wolf Tuinmeubelen’ en veel mensen zullen zeggen: “Oh ja, Frits Wolf ken ik wel. Vroeger zaten ze in Nijmegen toch? Ik heb daar mijn tuinmeubelen nog gehaald!”

Als tuinmeubel speciaalzaak zijn we een begrip in de regio. U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe loungeset, diningset, parasol of ander tuinmeubel. We laten u in onze grote showroom graag alle mogelijkheden zien en ons ervaren team kan u alles vertellen over stijl, materialen, onderhoud en helpt u graag met uw keuze. Juist die expertise en aandacht voor onze klanten, maken dat we al meer dan 50 jaar bestaan en mensen erg graag naar onze showroom in Beuningen komen.

Op deze webshop kunt u alvast oriënteren wat u mooi vindt, welke modellen wij in onze collectie hebben en welke tuinmeubelen passen bij uw budget. Wij kiezen ervoor om een collectie kwalitatieve tuinmeubelen aan te bieden. Doordat we nauw verbonden zijn met het topmerk 4 Seasons Outdoor zijn we er trots op de grootste collectie 4SO te hebben van Nederland. U kunt op onze webshop alle producten online aanschaffen waarna ze bezorgd worden door onze eigen bezorgdienst. Maar als tuinmeubelexperts zeggen we er wel bij: even komen proefzitten in onze showroom geeft u wél de ervaring waardoor u beter uw keuze kunt maken. Wij verwelkomen u graag in Beuningen!

 

Tijdlijn

1967

Frits Wolf sr. begon samen met zijn vrouw in 1967 een dierenwinkel, na enige jaren breidde hij zijn assortiment uit met een aantal kunststof tuinsets. Mevrouw Wolf was hierin de drijvende kracht en het gezicht van de winkel.

1987

De tuinmeubelen bleken zo’n enorm succes dat in 1987 werd besloten alleen nog te richten op tuinmeubelen.

1995

Elke jaar werd een groter succes en in 1995 verhuisde Frits Wolf sr. zijn bedrijf naar Beuningen voor meer ruimte en mogelijkheid tot groei.

1999

Frits Wolf jr. neemt het bedrijf van zijn vader Frits Wolf sr. over.

2001

Ook Frits Wolf begeeft zich op het world wide web. Het assortiment tuinmeubelen is ook te bekijken op www.fritswolf.nl.

2003

Na jaren ook als groothandel gefungeerd te hebben van diverse merken, begon in september 2003 het bedrijf een eigen merk: 4 Seasons Outdoor. Startend met een zeer beperkt assortiment gevlochten tuinmeubelen bleek de verkoop ervan een daverend succes. In de jaren erna werd uitgebreid naar het buitenland. 4 Seasons outdoor is actief in België, Duitsland, Engeland en exporteert verder wereldwijd haar tuinmeubelen.

2010

Dit jaar is Frits Wolf Tuinmeubelen verkozen tot een van de ‘best managed companies’ van Nederland. Een prijs waar we enorm trots op zijn.

2012

Frits Wolf is rugsponsor van NEC Nijmegen. Samen met 4 Seasons Outdoor prijkt onze naam op het shirt van Nijmeegs trots.

2017

Op 2 oktober 2017 verliezen we mevrouw Wolf. Ze overlijdt op 73 jarige leeftijd. Een schok voor iedereen die haar dierbaar had.

2018

Op 7 juli 2018 hebben we ook afscheid moeten nemen van Frits Wolf sr. De oprichter van dit prachtige bedrijf overlijdt op 79 jarige leeftijd. We hadden hem graag nog veel langer bij ons gehad.

2019

Nieuwe looks. De showroom wordt grondig aangepakt en tevens wordt er een nieuwe webshop uit de grond gestampt. Frits Wolf Tuinmeubelen is klaar voor de toekomst.

2020-2021

De corona jaren. Thuiswinkelen, een showroom met allerlei beperkingen, maar ook pakte Nederland massaal huis & tuin eens grondig aan. Tuinmeubelen horen daar zeker bij, dus bij Frits Wolf was je toen… en nu op de beste plek.

2023

We specialiseren ons voornamelijk op ons eigen merk First Flow en de merken 4 Seasons Outdoor & Taste by 4SO