Inspiratie blog

Ondernemer van het Jaar 2022

Ondernemer Van Het Jaar

“Wat een mooie avond was het woensdag 23 november, het Business Event 2022 in Slot Doddendael. En voor mij persoonlijk met een prachtige apotheose: ontzettend trots ben ik op de prijs ‘Ondernemer van het Jaar 2022 Beuningen’!

Uiteraard wil ik ook het ‘Talent van het Jaar’ Tom Reuvers van Toms Lunch feliciteren. Een mooi bedrijf heb je opgebouwd! Ik vind het fantastisch dat jonge mensen als jij op deze duurzame manier bezig zijn met ondernemen. Ook de andere genomineerden wil ik feliciteren, stuk voor stuk ondernemers met een passie voor hun bedrijf. Jullie zijn niet voor niets genomineerd en ik wens jullie dan ook alle succes voor in de toekomst.

Ik bedank ook de gemeente Beuningen, de organisatie, jury en alle mensen die deze verkiezing en avond mede mogelijk hebben gemaakt. Wij gaan met deze prijs op zak weer hard aan de slag om komend tuinmeubelseizoen een prachtige collectie neer te zetten die te bewonderen is een van de vele tuinmeubelwinkels in binnen- en buitenland.

Ondernemer van het Jaar worden doe je niet alleen. Zowel in het verleden als nu word ik omringd met mijn dierbaren, een gedreven team en tal van mensen (te veel om hier op te noemen) waardoor ik 4 Seasons Outdoor heb kunnen laten groeien tot waar we nu staan. Deze prijs heb ik in ontvangst mogen nemen, maar deel ik met al deze mensen.

Bedankt, samen gaan we verder om 4 Seasons Outdoor tot een nog groter succes te maken.”

Frits

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht