Inspiratie blog

nieuw: low dining

Proton Low Dining With Ambassador Table Outdoor 01

Low dining is een nieuw concept voor tuinmeubelen dat uitkomst biedt voor mensen die graag willen genieten van de buitenlucht tijdens het eten of borrelen. Het concept bestaat uit een lage diningstoel en tafel, zodat je het beste van twee werelden kunt combineren: lounge en dining. Hierdoor kun je op een comfortabele manier genieten van een maaltijd of een drankje in de tuin, terwijl je tegelijkertijd heerlijk ontspannen zit.

De low dining stoelen Calpi en Proton worden dit seizoen geintroduceert door 4 Seasons Outdoor. Dit seizoen is het low dining concept van 4SO voor het eerst te koop bij Frits Wolf Wolf Tuinmeubelen. Dit is de perfecte plek om het low dining concept te ontdekken en te ervaren hoe het is om te genieten van een maaltijd of een drankje in de buitenlucht op een extreem comfortabele manier.

Proton

De Proton low dining stoel combineert fantastisch bij de Ambassador tafel, die eveneens iets lager is dan een ‘normale’ dining tafel.

Bekijk de Proton dining set hier.

Calpi

De Calpi productfamilie voorziet niet alleen in een low dining stoel. Hierdoor kun je zelfs je gehele terras in de zelfde stijl aankleden. De Calpi loungeset en de Calpi tuinstoel maken de Calpi serie compleet. Maar eerlijk is eerlijk, we zijn zelf wel erg enthousiast over de low dining set!

Bekijk de Calpi low dining met ronde Saba tafel hier.

Kortom, low dining is een innovatief concept dat het beste van twee werelden combineert en de perfecte oplossing biedt voor mensen die willen genieten van een maaltijd of een drankje in de buitenlucht in een comfortabele setting. Kom gerust langs en ontdek het zelf!

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht