Inspiratie blog

Nazomer TOP 5

Nazomeren2

Nazomeren, van de ene kant… jammer dat we alweer richting het najaar gaan. Van de andere kant, zijn dit eigenlijk de lekkerste dagen van het jaar. De temperatuur is nog heerlijk, de zon schijnt nog volop en die momenten op het terras kunnen niet lang genoeg duren.

Nu is daarnaast de perfecte tijd om je slag te slaan als je op zoek bent naar mooie tuinmeubelen. Veel winkels, net als wij, bereiden zich al weer voor op het volgende seizoen, waardoor jij kunt profiteren van fijne kortingen.

Dat is eigenlijk meteen onze eerste tip van onze nazomer TOP 5:

 1. Uitlopende collectie, showmodellen en sample sets

  Zoals hierboven al gezegd: in augustus, september en oktober ruimen we op. Prachtige sets die we volgend jaar niet meer gaan verkopen, staan nu met flinke korting in onze showroom. Vaak hebben we hier maar 1 of enkele exemplaren van, dus het is een verrassing wat er per dag allemaal te koop is. Kom langs en misschien staat jouw perfecte lounge- of tuinset wel voor een meeneem-prijs voor je klaar!

 2. Parasols

  Een parasol kun je nog prima een aantal maanden gebruiken. De zon schijnt nog flink en ook als de temperatuur wat lager is, is het fijn om de schaduw om te kunnen zoeken als de zon brandt. Helemaal ideaal is een parasol die je kunt kantelen, zodat een lager staande zon niet stiekem onder je parasol door piept. De stokparasols van 4SO hebben deze functie sowieso en ook de zweefparasols Siesta Premium en Hacienda hebben veel mogelijkheden om het scherm te kantelen en te draaien.

 3. Bistroset

  Een bistroset is een compact setje van een tafel met 2 stoelen. Bijvoorbeeld onze Lombok of Boston bistrosets van First Flow. Ideaal om in dát hoekje van de tuin te zetten waar je in de namiddagzon nog lekker van een drankje kunt genieten. Zet ‘m in je voortuin, op je balkon of op je dakterras en jij zit gebeiteld deze nazomer.

 4. Ligbed

  Bij de nazomer denken wij aan die heerlijke zondagen waar het nog mooi boven de 20ºc is en de zon nog lekker op je gezicht schijnt. Je zou er toch bijna van in slaap vallen… uiteraard, waarom niet. Op een van onze ligbedden doezel je lekker weg. Met wielen om te verrijden volg je de zon, en ben je uitgeslapen… dan zet je je ligbed met de rug omhoog zodat je je favoriete boek uit kan lezen terwijl je buiten bent. Binnen zitten, dat kan over een paar maanden nog genoeg.

 5. Gezellig, cosi!

  Als laatste tip. De vuurtafels en cosiscoops van het merk Cosi fires. Helaas moeten we toch constateren dat de dagen alweer korter worden en de avonden frisser. Een gezellig en verwarmend vuurtje komt dan best goed van pas. De vuurtafels in ons assortiment gaan van groot naar klein en van strak modern naar natuurlijke look. In ieder geval, met een gashaardje is het deze nazomer, herfst en zelfs winter nog steeds goed toeven buiten. En… de cosiscoop mag je zelfs mee naar binnen nemen, dus niet voor niks… onze laatste nazomer tip.

Zo zie je maar, de zomer mag dan in de laatste fase zitten… afgelopen is hij nog zeker niet! Wij kijken altijd uit naar deze fijne dagen in het jaar en met deze tips denken we dat ook jij nog maximaal kunt genieten van de mooie dagen komende tijd.
Nazomer ze!

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht