Search
Generic filters

Taste by 4SO

Taste by 4SO

Taste by 4SO is een collectie tuinmeubelen die door het merk 4 Seasons Outdoor wordt uitgegeven en qua prijs onder het niveau van 4 Seasons Outdoor ligt, maar qua kwaliteit er niet voor onder doet. Tuinmeubelen van o.a. topkwaliteit aluminium en vlechtwerk tegen een scherpe prijs met de kwaliteit en service die u gewend bent van 4 Seasons Outdoor.

Prijs kwaliteit

De collectie Taste by 4SO is wellicht nog iets minder uitgebreid dan de collectie 4 Seasons Outdoor, maar heeft zich de laatste jaren als een zeer complete productlijn. Daarnaast heeft Taste by 4SO een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Het assortiment is bekend van de vlechtwerk (wicker) en aluminium modellen maar ook o.a. RVS en rope zitten tegenwoordig in de collectie.

Meer informatie over de materialen van Taste by 4So

Aluminium
Graniet
Teak hout
Kunststof
Polywood
RVS
Textileen
Vlechtwerk (wicker)
Rope

All weather

De tuinmeubelen van Taste by 4SO onderscheiden zich net als de collectie 4 Seasons Outdfoor door hun enorme weesbestendigheid. Zo zijn de comfortabele kussens gemaakt met een revolutionaire techniek waardoor het materiaal regenwater niet opneemt maar er simpelweg doorheen laat lopen. De kussens hebben daarom een extreem korte droogtijd.