Taste by 4SO

Taste by 4SO

Taste by 4SO is een collectie tuinmeubelen die door het merk 4 Seasons Outdoor wordt uitgegeven en qua prijs onder het niveau van 4 Seasons Outdoor ligt, maar qua kwaliteit er niet voor onder doet. Tuinmeubelen van o.a. topkwaliteit aluminium en vlechtwerk tegen een scherpe prijs met de kwaliteit en service die u gewend bent van 4 Seasons Outdoor.

Prijs kwaliteit

De collectie Taste by 4SO is wellicht nog iets minder bekend dan de collectie 4 Seasons Outdoor, maar heeft zich de laatste jaren bewezen als een zeer complete productlijn. Daarnaast heeft Taste by 4SO een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Het assortiment is bekend van de vlechtwerk (wicker) en aluminium modellen maar ook o.a. RVS en rope zitten tegenwoordig in de collectie.

Complete collectie bij Frits Wolf

Wij zijn er trots op als enige tuinmeubel specialist in Nederland naast de complete collectie van 4 Seasons Outdoor óók de gehele Taste by 4SO in onze showroom te hebben staan. Ben je op zoek naar een tuinmeubel van 4 Seasons Outdoor óf Taste by 4SO, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het Taste by 4SO collectie magazine

Elk jaar brengt Taste by 4SO een magazine uit met daarin de complete collectie. Een magazine vol inspiratie en informatie. Absoluut de moeite waard om een keer doorheen te bladeren.

Laat je inspireren en zie wat de mogelijkheden zijn van de nieuwe collectie voor in je tuin. En… elk van deze meubelen is dus bij ons in de showroom te bekijken en uit te proberen.

Download hier het Taste by 4SO magazine 2023(30Mb)

Ook van 4 Seasons Outdoor kun je hier het Magazine 2023 downloaden. (48Mb)

Meer informatie over de materialen van Taste by 4So

Aluminium
Graniet
Teak hout
Kunststof
Polywood
RVS
Textileen
Vlechtwerk (wicker)
Rope

All weather

De tuinmeubelen van Taste by 4SO onderscheiden zich net als de collectie 4 Seasons Outdfoor door hun enorme weesbestendigheid. Zo zijn de comfortabele kussens gemaakt met een revolutionaire techniek waardoor het materiaal regenwater niet opneemt maar er simpelweg doorheen laat lopen. De kussens hebben daarom een extreem korte droogtijd.