Lafuma

Lafuma

Lafuma is een van oorsprong Frans merk wat al meer dan 60 jaar bestaat. Lafuma is vooral bekend van de campingmeubelen die ze sinds 1954 in Anneyron ontwerpen en produceren. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen hebben we gekozen voor een aantal verstelbare tuinstoelen van Lafuma die perfect bij ons assortiment passen.

Ontwerp

De stoelen van Lafuma hebben een jarenlange ontwikkeling doorgemaakt, waardoor de constructie, materialen en ergonomie perfect op elkaar zijn afgestemd. De stoelen kunt u helemaal afstemmen op uw meest ideale zit- of ligpositie. Armleuningen met stabilisatoren en optimale rugondersteuning zijn een van de unieke eigenschappen van de stoelen van Lafuma. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van dit merk, vandaar dat dit merk niet in onze collectie kan ontbreken.

Materiaal

Lafuma gebruikt haar eigen Batyline®-doek dat speciaal ontworpen is voor outdoor meubilair. Dit materiaal combineert een uitstekende UV-bestendigheid en een goede weerstand tegen scheuren en krassen. Daarnaast is het sneldrogend en door speciale behandeling bestand tegen schimmel.