Cosi fires

Cosi Fires

Cosi is een merknaam van Gimeg Nederland BV. Gimeg is al meer dan 135 jaar een belangrijke speler in de gas- en sfeerhaardenbranche. De jarenlange kennis en ervaring in de deze branche komen samen in de ontwerpen van Cosi. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, zo zijn alle Cosi fires door KIWA/Gastec getest en goedgekeurd. Wij zijn erg enthousiast over de mooie en praktische ontwerpen van Cosi en hebben een mooi assortiment samengesteld waaruit u kunt kiezen.

Modellen

Cosi heeft een aantal productlijnen die een verscheidenheid aan modellen laten zien. Van grote vuurtafels tot kleine handzame sfeerhaardjes, de ontwerpen zijn allemaal even prachtig. Gaat u voor de vuurtafel Cosiloft, cosiconcrete of cosicube? Of is een sfeerhaard Cosiglobe of Cosidrum wat beter bij uw situatie past?

Materialen

De sfeerhaarden van Cosi worden gevoed met gas en zijn KIWA/Gastec getest en goedgekeurd. De gasslangen en regelaars zijn kwalitatief superieur en voor extra veiligheid is er bij veel modellen een optie om een glasombouw toe te voegen aan uw sfeerhaard. Afhankelijk van het model worden keramische houtblokken, grote en kleine lavastenen, afdekplaten of zelfs een beschermhoes meegeleverd.