Boretti

Boretti

Al ruim 20 jaar staat het merk Boretti voor innovatieve technieken en eenvoud in gebruik van barbecues en outdoor keukens. De collecties barbecues bestaat uit modellen met de meest hoogwaardige materialen en oogstrelend design. Boretti creëert daarmee de perfecte outdoor keukenbeleving. Dat kunnen we niet laten staan, vandaar dat Boretti in onze showroom een mooie plek heeft gekregen.

Modellen

De barbecues en outdoor keukens van Boretti gebruiken kolen, gas of elektriciteit. En in enkele gevallen zelfs een combinatie van gas en kolen. Daarnaast kunt u kiezen uit allerlei modellen: tafelmodellen, barbecues op een staander of een grote complete buitenkeuken. U bepaalt hoe u wilt grillen, Boretti heeft er een model voor en heeft u nog vragen, dan adviseren we bij Frits Wolf Tuinmeubelen u graag!

Opties

Gemak maakt de man. Of vrouw. Wilt u de perfecte steak bakken dan heeft Boretti een paar handige opties. Luchtroosters, thermometers of instelbare deksels, u heeft op die manier de controle die u nodig heeft. En na het grillen, maakt u uw barbecue weer makkelijk schoon door middel van de handige aslades, vetopvangsystemen en makkelijk reinigbare roosters.