Biohort

Biohort

Biohort is gespecialiseerd in de productie van zeer solide opbergboxen. Het merk is van oorsprong Oostenrijks, en exporteert inmiddels hun producten naar heel Europa. De opbergboxen zijn gemaakt van gecoat metaal waardoor Biohort opbergboxen daarom een welkome aanvulling op ons assortiment zijn.

Materiaal

Gecoat staal heeft een aantal eigenschappen waardoor het zeer geschikt is voor opbergboxen. Het is makkelijk te reinigen, onderhoudsvriendelijk en doordat het een stuk zwaarder is dat kunststof zijn de opbergboxen van Biohort zeer sterk en duurzaam. Deze boxen kunnen tegen een stootje en zijn daarom ideaal om kussens, maar ook bijvoorbeeld tuingereedschap in op te bergen.

Modellen

De opbergboxen van Biohort zijn er in een klassieke modellen: breed, laag en met deksel. Daarnaast zijn er ook modellen te koop die wat hoger zijn en met deuren. Er is zelfs een tuinkast te koop, bijvoorbeeld om tuingereedschap zoals spades, bezems en harken in op te bergen. Met een slotje kunt u ze afsluiten, waardoor de inhoud van uw kist veilig opgeborgen blijft.