B&B Outdoor

B&B Outdoor

B&B is een Nederlands tuinmeubelmerk die hun opgedane kennis uit gezondheidszorg, kinderopvang en bungalowparken ingezet heeft voor een schitterende kleurrijke collectie voor de particuliere markt. Toon lef en creëer het tuinmeubel van je dromen! Met keuze uit verschillende modellen en meer dan veertig kleuren, maak je zelf de opstelling die perfect bij jou past. Combineer met de kleuren hét ultieme buitengevoel.

Onderscheidend

Waar veel tuinmeubels ontworpen zijn in zwart, wit, grijs of taupe gooit B&B het over een andere boeg. Felle kleuren als blauw, geel, oranje en groen maken dat de buitenmeubelen van B&B écht onderscheidend zijn. Zelfs een combinatie van al deze kleuren is mogelijk, waardoor u een kleurrijk en uniek tuinmeubel op uw terras heeft staan. Wij vinden dat we u deze kans niet mogen ontnemen en hebben daarom de tuinmeubelen van B&B Outdoor toegevoegd aan onze collectie.

Weersbestendig

Bij de tuinmeubelen is rekening gehouden met de weersomstandigheden. Het bekledingsmateriaal is waterafstotend, schimmelwerend en heeft een hoge kleurechtheid. Door de ruimte tussen rug en zitting en de wateraflopende stiknaden, loopt de regen zo van het meubel af. Je hoeft niet meer door de regen om je kussens te redden. Gewoon even droog wrijven na de bui en je kunt weer zitten.