Aerocover

Aerocover

Aerocover is een geregistreerde merknaam van Platinum B.V. Platinum is een importeur & exporteur van parasols, tuinmeubelhoezen en aanverwante artikelen. Bij Frits Wolf Tuinmeubelen bieden we u voornamelijk de tuinmeubelhoezen aan van dit merk door de superieure eigenschappen t.o.v. andere beschermhoezen.

Ademen

AeroCover tuinmeubelhoezen hebben een hoge kleurechtheid, zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Een AeroCover ademende tuinmeubelhoes verlengt de levensduur van uw tuinmeubelen.

Door temperatuurverschillen is het namelijk onvermijdelijk dat condensvorming ontstaat. AeroCovers® zijn daarom voorzien van een ademend membraan. Deze helpt vocht naar buiten te transporteren en houdt tegelijkertijd vuil, stof en regen van buitenaf tegen. Dit is belangrijk om schimmelvorming op uw tuinmeubel of parasol tegen te gaan en de levensduur ervan te verlengen. AeroCovers® zijn voorzien van een rijgkoord met stopper aan twee kanten van de hoes. Hiermee kunt u uw hoes goed bevestigen.

Lichtgewicht

AeroCovers® zijn vervaardigd van lichtgewicht, UV-bestendig ripstop polyster. Hierdoor zijn ze makkelijk hanteerbaar en nemen ze weinig ruimte in wanneer niet in gebruik. Door de door en door geverfde vezels heeft de stof een hoge kleurechtheid. Alle tuinmeubelhoezen zijn voorzien van een handige opbergtas. Deze zit vast aan uw hoes zodat u deze altijd bij de hand heeft.