Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

4 Seasons outdoor

4 Seasons outdoor

4 Seasons Outdoor is al jaren een gerenommeerd tuinmeubelmerk uit Nederland. De tuinmeubelen blinken uit in comfort, design en kwaliteit. U heeft een ruime keuze, aangezien wij er trots op zijn de grootste collectie van 4 Seasons Outdoor in Nederland te hebben staan. U vindt zeker iets wat aansluit op uw smaak.

Bekijk hier de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor:

 

Hoek Loungeset

Loungesets

 

Diningset

Tuinsets

 

Eettafel

Tuintafels

 

Loungebank

Tuinbanken

 

Loungestoel

Tuinstoelen

 

Ligbed

Ligbedden

 

Stokparasol

Parasols

 

Tuinmeubel beschermhoes

Bescherming

 

Vuurtafel

Overig

 

Hoogwaardige materialen

De buitenmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn gemaakt van topkwaliteit materialen en zorgen ervoor dat u verzekerd bent van duurzame tuinmeubelen van een fantastische kwaliteit. Ze zijn erg goed bestand tegen het Nederlandse klimaat en u kunt ze daarom met gerust hart buiten laten staan.

Design

4 Seasons Outdoor komt elk jaar met een nieuwe collectie meubelen voor in uw tuin. Vernieuwende designs aan de hand van toonaangevende ontwerper en een prachtige afwerking zorgt ervoor dat u bij de aanschaf van uw tuinmeubel weer stijlvol kunt genieten op uw terras.

Garantie

De materialen van 4 Seasons Outdoor zijn zo robuust en duurzaam dat u maar liefst 5 jaar garantie krijgt op uw tuinmeubel. Op het vlechtwerk gaat het zelfs nog verder en wordt er een garantie afgegeven van zelfs 10 jaar!

Grootste collectie bij Frits Wolf Tuinmeubelen

Wij  zijn er trots op dat in onze showroom de grootste collectie 4 Seasons outdoor terrasmeubelen van Nederland te vinden is. Ons ervaren team kan u van het beste advies voorzien en u begeleiden bij het kiezen van het tuinmeubelen wat het beste bij u smaak en situatie past. Wij nodigen u graag uit in onze showroom.

App: de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor virtueel in uw tuin

Niet alleen het design en materiaalkeuze is vooruitstrevend, ook op het vlak van service is 4 Seasons Outdoor een van de voorlopers in de tuinmeubelbranche. U kunt namelijk via de gratis app voor telefoon of tablet uw 4 Seasons Outdoor tuinmeubel virtueel plaatsen in uw tuin. Dat maakt het oriënteren naar uw nieuwe meubel een stuk makkelijker!

Download hier de app van 4 Seasons Outdoor voor telefoon of tablet voor iOS of Android.

Meer informatie over de materialen van 4 Seasons Outdoor:

Aluminium
Graniet
Teak hout
Kunststof
Polywood
RVS
Textileen
Vlechtwerk (wicker)
Rope