4 Seasons outdoor

4 Seasons Outdoor is al jaren een gerenommeerd tuinmeubelmerk uit Nederland. De tuinmeubelen blinken uit in comfort, design en kwaliteit. Elke jaar bestaat de collectie uit een verzameling tuinmeubelen met de laatste trends in kleur, materiaal en ontwerp.

Complete collectie bij Frits Wolf

Wij zijn er trots op als enige tuinmeubel specialist in Nederland de complete collectie van 4 Seasons Outdoor in onze showroom te hebben staan. Ben je op zoek naar een tuinmeubel van 4 Seasons Outdoor, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het 4SO collectie magazine

Elk jaar brengt 4 Seasons Outdoor een magazine uit met daarin de complete collectie. Een prachtig vormgegeven magazine vol inspiratie en informatie. Absoluut de moeite waard om een keer doorheen te bladeren.

Laat je inspireren en zie wat de mogelijkheden zijn van de nieuwe collectie voor in je tuin. En… elk van deze meubelen is dus bij ons in de showroom te bekijken en uit te proberen.

Download hier het 4SO magazine 2024(58Mb)

Ook van Taste by 4SO kun je hier het Magazine 2023 downloaden. (16Mb)

4SO Tuinmeubelen:

Loungesets

Tuinsets

Tuintafels

Tuinbanken

Tuinstoelen

Ligbed

Ligbedden

Stokparasol

Parasols

Tuinmeubel beschermhoes

Bescherming

Accessoire

Overig

Hoogwaardige materialen

De buitenmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn gemaakt van topkwaliteit materialen en zorgen ervoor dat je verzekerd bent van duurzame tuinmeubelen van een fantastische kwaliteit. Ze zijn erg goed bestand tegen het Nederlandse klimaat en je kunt ze daarom met gerust hart buiten laten staan.

Design

4 Seasons Outdoor komt elk jaar met een nieuwe collectie meubelen voor in je tuin. Vernieuwende designs aan de hand van toonaangevende ontwerper en een prachtige afwerking zorgt ervoor dat je bij de aanschaf van uw tuinmeubel weer stijlvol kunt genieten op je terras.

Garantie

De materialen van 4 Seasons Outdoor zijn zo robuust en duurzaam dat je maar liefst 5 jaar garantie krijgt op je tuinmeubel. Op het vlechtwerk gaat het zelfs nog verder en wordt er een garantie afgegeven van zelfs 10 jaar!

Grootste collectie bij Frits Wolf Tuinmeubelen

Wij  zijn er trots op dat in onze showroom de grootste collectie 4 Seasons outdoor terrasmeubelen van Nederland te vinden is. Ons ervaren team kan je van het beste advies voorzien en je begeleiden bij het kiezen van het tuinmeubelen wat het beste bij je smaak en situatie past. Wij nodigen je graag uit in onze showroom.

Afspraak maken

Heb je al concrete interesse in een loungeset, tuinset of ander tuinmeubel van 4 Seasons Outdoor, dan kun je ook hier een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. We kunnen je dan heel gericht advies geven en assisteren bij het uitproberen van je tuinmeubel naar keuze.

Meer informatie over de materialen van 4 Seasons Outdoor:

Aluminium
Graniet
Teak hout
Kunststof
Polywood
RVS
Textileen
Vlechtwerk (wicker)
Rope