Wat meer informatie over

spraystone

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen zijn er diverse tafels met verschillende soorten tafelbladen verkrijgbaar. Meestal wordt er gekozen voor teak of HPL als men respectievelijk een natuurlijke of moderne uitstraling wenst. In sommige gevallen biedt glas of spraystone echter een alternatief.

Dragende laag

Keramische tafelbladen kunnen massief zijn, maar het is ook mogelijk om een dunnere laag op een dragende onderlaag van glas aan te brengen. Dit geldt ook voor spraystone tafelbladen, waarbij de dragende laag van bijvoorbeeld zwart glas duurzaam en goed bestand tegen weersinvloeden is. Bovendien is glas een ideale dragende laag voor andere materialen.

Wat is spraystone?

Spraystone wordt op een onderlaag van glas gespoten en bootst de uitstraling van graniet na. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en samenstellingen en heeft voordelen op het gebied van gewicht, onderhoud en prijs. Het materiaal is slijtvast en daardoor geschikt voor buitengebruik.

Voor het schoonmaken van tafelbladen van glas en spraystone is een doekje met lauw water meestal voldoende. Onze stone & polywood cleaner kan worden gebruikt voor hardnekkigere vlekken en de stone & polywood protector biedt een beschermende laag tegen vlekken.

Garantie

Op tafelbladen krijg je meestal een garantie van 5 jaar op constructie en fabricagefouten, inclusief onze glas en spraystone tafelbladen. Hoewel spraystone slijtvast is, kunnen er krassen ontstaan door gebruik, wat niet onder de garantieregeling valt.

Bekijk onze collectie tuinmeubelen met spraystone