Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Informatie en

Klantenservice

Openingstijden

Bekijk hier onze reguliere en afwijkende:

openingstijden


Contact

Heeft u vragen over een product of bestelling, of heeft u advies nodig? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan persoonlijk te woord staan en dat werkt vaak een stuk beter en sneller dan via een e-mail.

Telefoon: +31 (0) 24 677 9992

Ook kunt u ons een whatsapp bericht sturen als u een vraag heeft:

Whatsapp ons


Verzending, bezorging en afhalen

Corona update:
Bij bezorging én afhalen houden wij ons aan het corona-protocol dat u hier kunt lezen. Houd hiermee rekening bij de bezorging van uw bestelling of het bezoek aan onze winkel.

Door regelgeving hebben wij een lagere bezetting op onze afdelingen zijn waardoor onze leveringen momenteel wat zijn vertraagd. De levertijd van 5 werkdagen kan op het moment helaas niet worden gegarandeerd. Wilt nu het exacte levermoment graag van te voren weten, neem dan even contact met ons op.

Wanneer u een bestelling doet in onze webshop kunt u ervoor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. Voor alle leveringen binnen Nederland* wordt uw bestelling gratis verzonden of bezorgd vanaf een orderbedrag van €50,- *. Indien u kiest voor afhalen kunt u dat ten alle tijden doen tijdens onze openingstijden. Geef dit aan bij uw bestelling, dan zorgen wij dat het voor u klaar staat.

* Uitgezonderd leveringen op de Waddeneilanden
* Bij een aantal producten gelden afwijkende bezorgtarieven door hun formaat/gewicht:

  • Producten met granieten tafelbladen. Deze producten kunnen in overleg worden bezorgd maar kunnen ook door hun gewicht afwijkende bezorgkosten hebben. Onze bezorgers zullen trachten deze producten zo ver mogelijk af te leveren, komen zij situaties tegen waarbij dit moeilijk mogelijk is, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het op de eindbestemming brengen van dit product.
  • Producten uit de categorie: Stokparasols. Door het formaat rekenen wij €25,00 bezorgkosten bij orderbedragen onder de €200,-
  • Producten uit de categorie: Parasolvoeten. Door het gewicht worden deze producten alleen bezorgd bij orderbedragen boven de €500,-. Onze bezorgers zullen trachten deze producten zo ver mogelijk af te leveren, komen zij situaties tegen waarbij dit moeilijk mogelijk is, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het op de eindbestemming brengen van dit product. Onder een orderbedrag van €500,- kunt u deze alleen ophalen in de showroom.

Onze producten worden zo veel mogelijk bezorgd door onze eigen chauffeurs. Is dit niet het geval dan besteden wij dit uit aan een externe transporteur. U word ten alle tijde vooraf ingelicht op welke dag uw bestelling wordt bezorgd. Heeft u een klein artikel besteld zoals onderhoudsmiddelen of beschermhoezen dan sturen we deze zonder contact met u op te nemen via TNT Post.

Verzendingen naar het buitenland zijn vaak mogelijk, maar behoeven ten alle tijden in overleg plaats te vinden. Informeer voor de mogelijkheden en eventuele bezorgkosten, via onderstaande gegevens.

Retourneren

Alle producten gekocht bij Frits Wolf tuinmeubelen via de website kunt u binnen veertien (14) dagen ruilen of retourneren.
De voorwaarden die hiervoor gelden:

  • De producten zijn ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking verpakt.
  • Daarnaast bent u in het bezit van de factuur/aankoopbon.

Het stappenplan

  1. Stuur een e-mail naar webshop@fritswolf.nl of bel (+31(0)24 – 677 999 2) met een van onze medewerkers en geef aan dat u een product wilt ruilen of retourneren en indien noodzakelijk voor welk product u het wilt ruilen. ( Bij beschadiging(en) of klacht(en) vragen wij u om een duidelijke foto te sturen naar info@fritswolf.nl )
  2. Stuur binnen veertien (14) dagen het product retour. Voeg een eventueel garantiebewijs en de factuur/pakbon bij uw zending. U dient zelf de verzendkosten te betalen.
  3. Frits Wolf Tuinmeubelen zal na ontvangst en controle het nieuwe product toesturen of de aankoopprijs aan u terug storten.
  4. Bij ruilen zal een eventueel verschil in aankoopprijs aan u worden geretourneerd of berekend. Wij nemen hierover contact met u op.
  5. Bij retourneren wordt de aankoopprijs zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen aan u geretourneerd.

Betalen

De overeengekomen betalings-termijn heeft een fataal karakter, vanaf die dag is de koper wettelijke rente (ex. art. 6:119BW) verschuldigd. Eventuele bezwaren tegen facturen, specificaties, omschrijvingen en prijzen moeten binnen 14 dagen schriftelijk ter kennis van Frits Wolf worden gebracht.

De koper is niet gerechtigd tot verrekening van een vordering zijnerzijds met een vordering van Frits Wolf, noch is zij gerechtigd tot het opschorten van haar verplichtingen.


Garantie

Tenzij anders bepaald in de overeenkomst, garandeert Frits Wolf vanaf het moment dat de producten gereed staan bij Frits Wolf gedurende 24 maanden de goede en veilige werking van de producten conform de specificaties zoals opgenomen in de overeenkomst.

Indien gedurende de garantietermijn schriftelijk is gereclameerd en naar het redelijke oordeel van Frits Wolf genoegzaam is aangetoond dat de producten niet conform zijn en het gebrek c.q. de schade niet het gevolg is van gebruikelijke slijtage, zal Frits Wolf, naar haar keuze, hetzij de niet deugdelijk gebleken producten kosteloos vervangen tegen retournering van de ondeugdelijk gebleken producten, hetzij de betreffende producten te repareren, hetzij de koper alsnog een in onderling overleg vast te stellen korting op de koopprijs te verlenen.