Search
Generic filters

wij helpen je graag

Winkelen zonder afspraak

Het is weer mogelijk om onze showroom te bezoeken zonder vooraf een afspraak te hoeven maken.

Er zit geen maximaal aan het aantal klanten die we tegelijk mogen ontvangen in onze showroom. Wij houden ons uiteraard aan het corona protocol en vragen je om hier zelf ook rekening mee te houden.

Is het niet mogelijk onze showroom te bezoeken, dan kun je je bestelling doen via onze webshop. Deze worden uiteraard bezorgd of je kunt ze komen afhalen, neem daarvoor even contact met ons op.

Service

update juli/augustus: in de zomervakantie periode is onze reactietijd iets langer dan normaal. De aangegeven periode van max. 7 dagen zullen wij door vakanties in deze periode niet altijd kunnen halen. Onze excuses, wij hopen op uw begrip.

Heb je een vraag over garantie, reparatie, onderdelen? In dit geval vragen we je ons service contactformulier zo compleet mogelijk in te vullen op deze website.

We hebben dan alle gegevens bij de hand om je zo goed mogelijk te helpen.

Vul ons service contactformulier in

Heb je een vraag over je bestelling, dan kun je ook contact opnemen met onze service-afdeling, in dit geval kun je het beste even bellen naar +31 (0)24 677 9992. Onze service afdeling is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30 – 15:00.

 

Showroom

Heb je vragen over onze showroom, onze tuinmeubelen of heb je advies nodig? Dan kun je het beste telefonisch contact met een van onze medewerkers.

Wij kunnen je dan persoonlijk te woord staan en kunnen dan vaak beter je vraag beantwoorden.

Telefoon: +31 (0) 24 677 9992

Zijn wij bijvoorbeeld door drukte in de showroom niet goed telefonisch te bereiken dan kun je ons altijd een e-mail sturen, die we zo snel mogelijk proberen te beantwoorden: e-mail verkoopafdeling

Online

Natuurlijk zijn wij ook via social media en te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn als je ons toch een bericht wilt sturen buiten openingstijden.

In dit geval kun je ons bereiken via onderstaande mogelijkheden. Wij doen uiteraard ons best om zo snel mogelijk te reageren, maar wil je zo snel mogelijk contact… dan zijn onze andere contactmogelijkheden waarschijnlijk een betere optie voor je.

Facebook
Instagram