wij helpen je graag

Welkom bij Frits Wolf Tuinmeubelen

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen van hoogwaardige tuinmeubelen voor een betaalbare prijs. Ons assortiment bestaat uit een grote selectie van tafels, stoelen, loungesets, parasols en nog veel meer. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit en service.

Onze tuinmeubelen zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals teak, aluminium en textileen. Dit garandeert dat onze meubelen jarenlang meegaan. Wij hebben voor elk budget een geschikt product en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen en onze producten in het echt te bekijken, u vindt de openingstijden hier. Wilt u liever uw bestelling online plaatsen? Geen probleem, onze webshop is 24/7 geopend.

Vragen over een order of een product?

Hebt u vragen over een order, levertijd of beschikbaarheid van een van onze tuinmeubelen?
Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0) 24 677 9992 of stuur een e-mail naar info@fritswolf.nl. Wij helpen u graag verder.

Bedankt voor uw interesse in Frits Wolf Tuinmeubelen en wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom of webshop.

Service

Heb je een vraag over garantie, reparatie, onderdelen? In dit geval vragen we je ons service contactformulier zo compleet mogelijk in te vullen op deze website.

We hebben dan alle gegevens bij de hand om je zo goed mogelijk te helpen.

Vul ons service contactformulier in

Heb je een vraag over je bestelling, dan kun je ook contact opnemen met onze service-afdeling, in dit geval kun je het beste even bellen naar +31 (0)24 677 9992. Onze service afdeling is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30 – 15:00.

 

Showroom

Heb je vragen over onze showroom, onze tuinmeubelen of heb je advies nodig? Dan kun je het beste telefonisch contact met een van onze medewerkers.

Wij kunnen je dan persoonlijk te woord staan en kunnen dan vaak beter je vraag beantwoorden.

Telefoon: +31 (0) 24 677 9992

Zijn wij bijvoorbeeld door drukte in de showroom niet goed telefonisch te bereiken dan kun je ons altijd een e-mail sturen, die we zo snel mogelijk proberen te beantwoorden: e-mail verkoopafdeling

Online

Natuurlijk zijn wij ook via social media en te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn als je ons toch een bericht wilt sturen buiten openingstijden.

In dit geval kun je ons bereiken via onderstaande mogelijkheden. Wij doen uiteraard ons best om zo snel mogelijk te reageren, maar wil je zo snel mogelijk contact… dan zijn onze andere contactmogelijkheden waarschijnlijk een betere optie voor je.

Facebook
Instagram