Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

wij helpen je graag

Service

Heb je een vraag over garantie, reparatie, onderdelen? In dit geval vragen we je ons service contactformulier zo compleet mogelijk in te vullen op deze website.

We hebben dan alle gegevens bij de hand om je zo goed mogelijk te helpen.

Vul ons service contactformulier in

Heb je een vraag over je bestelling, dan kun je ook contact opnemen met onze service-afdeling, in dit geval kun je het beste even bellen naar +31 (0)24 677 9992. Onze service afdeling is bereikbaar van maanda g t/m vrijdag van 09:30 – 15:00.

 

Showroom

Heb je vragen over onze showroom, onze tuinmeubelen of heb je advies nodig? Dan kun je het beste telefonisch contact met een van onze verkoopmedewerkers in onze showroom.

Wij kunnen je dan persoonlijk te woord staan en kunnen dan vaak beter je vraag beantwoorden.

Telefoon: +31 (0) 24 677 9992

Zijn wij bijvoorbeeld door drukte in de showroom niet goed telefonisch te bereiken dan kun je ons altijd een e-mail sturen, die we zo snel mogelijk proberen te beantwoorden: e-mail verkoopafdeling

Online

Natuurlijk zijn wij in ook via social media en whatsapp te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn als je ons toch een bericht wilt sturen buiten openingstijden.

In dit geval kun je ons bereiken via onderstaande mogelijkheden. Wij doen uiteraard ons best om zo snel mogelijk te reageren, maar wil je zo snel mogelijk contact… dan zijn onze andere contactmogelijkheden waarschijnlijk een betere optie voor je.

Whatsapp
Facebook
Instagram