Meer dan 50 jaar ervaring
en 3000 m2 showroom

0

024-6779 992
info@fritswolf.nl

Klantenservice

 • Verzenden, bezorgen en afhalen

  Wanneer u een bestelling doet in onze webshop kunt u ervoor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. Voor alle leveringen binnen Nederland* wordt uw bestelling gratis verzonden of bezorgd. Indien u kiest voor afhalen kunt u dat ten alle tijden doen tijdens onze openingstijden. Geef dit aan bij uw bestelling, dan zorgen wij dat het voor u klaar staat. 

  * Uitgezonderd leveringen op de Waddeneilanden, uitgezonderd granieten tafels. Deze producten gaan in onderling overleg en kunnen afwijkende bezorg tarieven hebben. 

  Onze producten worden zo veel mogelijk bezorgd door onze eigen chauffeurs. Is dit niet het geval dan besteden wij dit uit aan een externe transporteur. U word ten alle tijde vooraf ingelicht op welke dag uw bestelling wordt bezorgd. Heeft u een klein artikel besteld zoals onderhoudsmiddelen of beschermhoezen dan sturen we deze zonder contact met u op te nemen via TNT Post.

  Verzendingen naar het buitenland zijn vaak mogelijk, maar behoeven ten alle tijden in overleg plaats te vinden. Informeer voor de mogelijkheden en eventuele bezorgkosten, via onderstaande gegevens.

 • Privacy

  Bedrijfsgegevens: 

  Frits Wolf Tuinmeubelen b.v.
  Hadrianussingel 29
  6642 AH Beuningen
  T. +31(0)24 - 677 999 2
  E. webshop@fritswolf.nl
  KvK: 09190595 

  Uw gegevens worden alléén gebruikt door Frits Wolf Tuinmeubelen b.v. Deze verstrekken wij niet aan derden. Voor het optimale gebruik van onze site vragen wij u Cookies te accepteren. (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek) Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden, dan interne klantgerichte doeleinden zonder commercieel aspect. 

  Als u vind dat onze site niet in overeenstemming is met boven genoemd privacy beleid, neem dan s.v.p. contact met ons op via bovenstaande gegevens.

 • Retourneren en reclamaties

  Alle producten gekocht bij Frits Wolf tuinmeubelen via de website kunt u binnen veertien (14) dagen ruilen of retourneren.
  De voorwaarden die hiervoor gelden:

  • De producten zijn ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking verpakt.
  • Daarnaast bent u in het bezit van de factuur/aankoopbon en eventueel garantiebewijs.

  Het stappenplan

  1. Stuur een e-mail naar webshop@fritswolf.nl of bel (+31(0)24 - 677 999 2) met een van onze medewerkers en geef aan dat u een product wilt ruilen of retourneren en indien noodzakelijk voor welk product u het wilt ruilen. ( Bij beschadiging(en) of klacht(en) vragen wij u om een duidelijke foto te sturen naar info@fritswolf.nl )
  2. Stuur binnen veertien (14) dagen het product retour. Voeg een eventueel garantiebewijs en de factuur/pakbon bij uw zending. U dient zelf de verzendkosten te betalen. 
  3. Frits Wolf Tuinmeubelen zal na ontvangst en controle het nieuwe product toesturen of de aankoopprijs aan u terug storten. 
  4. Bij ruilen zal een eventueel verschil in aankoopprijs aan u worden geretourneerd of berekend. Wij nemen hierover contact met u op. 
  5. Bij retourneren wordt de aankoopprijs zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen aan u geretourneerd.