Inspiratie blog

Hoe te shoppen in corona tijd bij Frits Wolf

Showroom2

Shoppen in deze tijd gaat iets anders dan we altijd gewend zijn. Ook wij bij Frits Wolf Tuinmeubelen moeten en willen ons houden aan de maatregelen om het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen.

Gelukkig mogen we onze deuren openhouden mits we ons aan een spelregels houden die hier te lezen zijn.

Nu ‘even langsgaan’ niet meer zo vanzelfsprekend is, willen we je graag vertellen wat er nog wél allemaal mogelijk is bij Frits Wolf:

Personal shopping in de showroom

Er mogen niet meer dan 20 mensen in onze showroom aanwezig zijn (incl. personeel). Op zich hoeft dat geen nadeel te zijn, want dit geeft ons de ruimte en de tijd om je nog persoonlijker te kunnen helpen. Houd er wel rekening mee dat in het geval van drukte de kans erin zit dat je even buiten moet wachten.

Een snelle vraag online

Kunt of wilt u niet naar de showroom komen, dan begrijpen we dat heel goed. Wij bieden u de mogelijkheid om snelle vragen via whatsapp te stellen. Voor service-aanvragen, levertijden en specifieke vragen zal u uiteindelijk toch in veel gevallen een medewerker in de winkel moeten spreken. Maar voor snelle vragen is whatsapp zeer geschikt.

Whatsapp ons

Onze webshop

Onze webshop is uiteraard 24/7 geopend. Lekker relaxed op de bank met je telefoon, tablet of laptop door de collectie bladeren. En heb je iets moois gevonden, dan bestel je dit makkelijk online en wordt je bestelling bij je thuis afgeleverd. Ideaal. Daarnaast profiteer je online natuurlijk van onze webonly deals, met extra hoge kortingen.

Check onze webonly outlet

Contactmogelijkheden

In deze bizarre tijd vinden we persoonlijk contact met onze klant nóg belangrijker. We moedigen je dan ook zeker aan om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over een product of een bestelling. We zijn op alle mogelijke manieren te bereiken:

Al met al, ondanks dat er beperkingen zijn in het bezoek aan onze showroom, zijn er nog erg veel mogelijkheden om te shoppen bij Frits Wolf Tuinmeubelen. We hopen dat de beperkingen snel worden opgeheven, maar tot die tijd… maak zeker gebruik van de (extra) mogelijkheden die er zijn en dan weten we zeker dat ook jij er deze lente en zomer prima bijzit in de tuin of terras.

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht