Inspiratie blog

Half-om-half chauffeur / magazijnmedewerker

Vacature Chauffeur Sm

Vacature

Het is een beetje kort door de bocht om bij een vacature voor een vrachtwagenchauffeur meteen over gehaktballen te praten. Liever doen we dat ook niet… maar deze baan is toch echt half-om-half, we hebben ‘m namelijk in tweeën ‘gehakt’.

Wat ga je doen: afwisselen!
Jij bent een vrachtwagenchauffeur die naast het rijden op de weg voor de grootste tuinmeubelwinkel uit Beuningen ook graag je handen uit de mouwen wilt steken in ons magazijn.

Een fijne afwisseling waarbij je dus de ene week bij onze klanten thuis komt om mooie tuinmeubelen af te leveren. De andere week help je mee bij alle werkzaamheden die voorbij komen in ons magazijn. Samen met je collega’s zorgt je er letterlijk voor dat alles op zijn plekje terecht komt.

Wie ben je?
Uiteraard ben je in bezit van groot rijbewijs en vind je het niet erg om aan te pakken. Op de weg en bij ons in het pand staat veiligheid voorop en natuurlijk vind ook jij dat belangrijk. We werken met mooie spullen waar we trots op zijn, en jij bent een belangrijke schakel om onze mooie tuinmeubelen in de tuinen van Nederland te krijgen. Daarom vind jij het een uitdaging om samen met ons hele team dit voor elkaar te krijgen.

Wat bieden wij?
We hebben een fulltime medewerker nodig, maar zijn door het jaar flexibel in je uren. Omdat we tuinmeubelen verkopen, kan het voorkomen dat je in de lente en zomer wat meer uren maakt dan in de winter. Logisch, want tuinmeubelen… die doen het ’t beste met mooi weer.

Frits Wolf Tuinmeubelen bestaat al ruim 60 jaar en dat merk je. Een familiebedrijf met een loyaal team wat uitgegroeid is tot een serieuze marktleider in de regio. We houden van een lolletje, maar er moet uiteraard ook gebikkeld worden.

Je salaris, vakantiedagen en arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard allemaal voor elkaar. Je komt terecht in een fijne club mensen en vooral de afwisseling in deze baan zal jou doen beslissen om te komen solliciteren.

Solliciteren of meer weten?
Graag zelfs, want we zien je graag al snel beginnen. Bel ons even op: 024 – 677 9992 of stuur een mailtje naar a.philipsen@4so.nl

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht