Search
Generic filters

Inspiratie blog

Geniet van het najaar

Najaar 2021

Deze week staat er nog een lekker nazomertje voor de deur. De temperaturen zijn overdag nog boven de 20ºc en ‘s avonds is het met de juiste voorbereidingen nog prima toeven.

Komende twee weken kun je nog profiteren van fantastische kortingen tijdens onze Frits ruimt op! weken. Het is daardoor zeker nog de moeite waard om te komen kijken en nog een aantal weken te genieten van het buitenleven. Hier geven we je een paar tips zodat jij er dit najaar warmpjes bij zit:

Manhattan barset

Voor een super scherpe prijs van €625 haal je deze set al op in Beuningen. Ideaal om gezellig samen te genieten van de late middagzon. De manhattan barset van First Flow is voor 100% gemaakt van weerbestendig aluminium. Vooral in het najaar is dit ideaal. In de herfst kan je set van tijd tot tijd tóch een flinke bui te verduren krijgen en vallend blad blijft liggen op stoelen en tafel. Aluminium maak je zo schoon & droog, vandaar juist nu… een perfecte keuze. Bekijk ‘m hier.

Cosi fires

Dit is de tijd van het jaar waar de avonden eigenlijk net iets te fris zijn om lekker buiten te blijven zitten. Naar binnen dan maar? Nee, natuurlijk niet… met de warmte die de vuurtafels van Cosi fires geven, blijft het ook in het najaar comfortabel buiten zitten. Een aantal cosiloft modellen zijn t/m 25 september in de aanbieding: 30% korting op de adviesprijs. Bekijk ze hier

4 Seasons Outdoor & Taste 4SO showmodellen

Ga jij er vandoor met één van de showmodellen die dit jaar bij ons in de showroom hebben gestaan? Werkelijk prachtige loungesets en tuinsets staan op je te wachten tot maar liefst 40 – 50% korting. Vaak zijn er maar 1 of enkele exemplaren beschikbaar, maar heb jij ‘m te pakken… dan geniet jij dit najaar nog van je nieuwe set waar je normaal gesproken een stuk meer voor betaalt. Kom snel kijken in onze showroom, want … zijn ze weg, heb je pech.

Houston loungeset

Hou je van robuust en stoer? En heb je geen zin in veel onderhoud? Dan is de Houston loungeset van First Flow iets voor jou. Een dik, aluminium frame geeft deze set een moderne look. Normaal gesproken een adviesprijs van 2649,- maar deze loungeset zet je nu in tuin voor de helft van de prijs: 1299,-. Goedkoper ga je ‘m niet vinden, dus bestel ‘m online of kom ‘m bekijken in onze showroom. Bekijk ‘m hier

Uiteraard zijn er tot 25 september nog veel meer aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Een groot deel daarvan is op deze webshop terug te vinden onder het kopje ‘aanbiedingen‘. Onze showmodellen en samplesets zijn alleen te bekijken in onze showroom, gezien de beperkte voorraad.

 

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht