Inspiratie blog

Frits ruimt op

Fritsruimtop Header

Inderdaad, we gaan opruimen. Vanaf 27 juli gaan we plaats maken in onze showroom voor de collectie van volgend jaar. Dat betekent dat we showmodellen, samplesets en uitlopende collectie aanbieden met flinke kortingen tot wel 50%.

Showmodellen

Onze showroom staat vol met tuinmeubelen, showmodellen die je kunt bekijken en waar je op kunt proefzitten. Ze hebben alleen in onze showroom gestaan, dus zien er nog als nieuw uit. Uiteraard is er een aantal keer op gezeten, maar verder zijn het prachtige loungesets of tuinsets die erg graag i.p.v. van de showroom in een échte tuin willen staan. Koop ze nu en geniet nog van de zomer én volgend jaar tijdens de lente… heb jij je tuinmeubelen alvast staan.

Sample sets

Wat zijn sample sets? Als wij onze nieuwe collectie bepalen, krijgen we altijd proefmodellen om onze keuzes uit te maken. Dit noemen we ‘samples‘. Soms zijn er verschillende variaties van 1 set, soms is er iets wat we nog graag willen veranderen. Daardoor komen deze proefmodellen vrij voor de verkoop. Dit zijn unieke tuinmeubelen, waar er vaak maar 1 of 2 van zijn. Dus, een unieke kans op een uniek model… maar ook met een unieke prijs!

 

“Omdat we van veel modellen slechts enkele exemplaren hebben, zijn deze meubelen alleen in onze showroom te vinden.”

 

Uitlopende collectie

Elke jaar wordt onze collectie tuinmeubelen vernieuwd. Dat betekent helaas ook dat we afscheid moeten nemen van een aantal modellen: onze uitlopende collectie. Tuinmeubelen die we volgend jaar niet meer zullen gaan verkopen en die nu dus de deur uitgaan met scherpe kortingen: 30 – 40 en soms zelfs wel 50%.

Alleen te koop in onze showroom

Omdat we van veel modellen slechts enkele exemplaren hebben, kiezen we ervoor deze meubelen alleen in onze showroom aan te bieden en niet online. Dus wil je gebruik maken van deze kans, kom dan naar onze showroom in Beuningen. Onze medewerkers laten je graag al onze aanbiedingen en natuurlijk de rest van onze collectie zien. We verwelkomen je graag in de zomer, onze showroom is lekker koel en de koffie staat altijd te pruttelen.

Tot ziens in Beuningen!

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht