Inspiratie blog

Dorianne’s favoriete modellen

Nicksfavorietemodellen

De lente is alweer aardig onderweg en we hebben een aantal mooie zonnige weken gehad. Waarschijnlijk heeft u zelf ook alweer enkele keren buiten gegeten of een weekendje doorgebracht in en om uw tuin of terras. Vaak komt u er deze eerste zonnige dagen achter dat uw tuinset misschien wel de beste tijd heeft gehad, gaat uw parasol stroef open of zijn uw tuinstoelen toch niet zo goed uit de winter gekomen dan gedacht.

Daarom zorgen wij ervoor dat we in de lente klaar zijn om u de mooiste en meest praktische tuinmeubelen te kunnen laten zien, zodat u een goede keuze kunt maken. En uiteraard kunnen we u daar goed bij helpen en adviseren wij u graag. Onze tuinmeubelexpert Dorianne heeft in dit blogartikel een aantal van zijn favoriete modellen uitgekozen om wat meer over te vertellen.

Palma lounge dining

“In de serie Palma hebben we dit jaar 2 fantastische sets. De diningset met 2 stoelen, bank en tafel én de hoekbankset. Deze 2 sets gaan als warme broodjes over de toonbank omdat ze een aantal ontzettend goede pluspunten hebben:

  1. Lounge-dining een combinatie van loungen en tafelen. Aan de hoge tafel kunt u prettig dineren en tegelijkertijd zit u heerlijk relaxed in de uiterst comfortabele stoelen en/of bank met dikke kussens. U koopt dus feitelijk een eettafel én loungeset in één koop.
  2. De tijdloze look van taupe vlechtwerk (wicker) met antraciet kussens past in bijna elke tuin of terras. Het elegante ontwerp van deze sets spreekt een breed publiek aan, dus ook daarom is dit een van onze favoriete modellen in onze showroom.
  3. Deze sets zijn ook nog uit te breiden met een verstelbare diningstoel én een loungestoel met hocker. U kunt op deze manier dus uw hele terras in dezelfde stijl brengen. Ideaal!
  4. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Deze sets hebben een ontzettend scherpe prijs en zijn erg concurrend t.o.v. andere lounge-diningsets in onze collectie”

Al met al zijn de Palma lounge dining sets en de bijpassende dining- en loungestoel tuinmeubelen die ik graag laat zien aan bezoekers in de winkel. We krijgen er daarnaast veel positieve reacties op, dus wat mij betreft is dit één van de toppers van deze lente.

Bekijk hier de Palma lounge diningset
Bekijk hier de Palma lounge dining hoekbankset
Bekijk hier de Palma diningstoel
Bekijk hier de Palma loungestoel met hocker

Mona hangstoel

“De hangstoel, we hebben slechts een aantal verschillende modellen in de showroom staan, maar wat doen ze het goed. Bezoekers gaan er graag even in zitten en door de ei-vorm is het niet alleen een blikvanger in onze showroom, maar ook op uw terras! Een hangstoel is bijvoorbeeld een erg mooi en praktisch meubel voor onder een overkapping. U kunt hem goed hangen aan het plafond of aan de staander laten hanger en hem op elke gewenste plek zetten.

De Mona hangstoel van SenS-line is er in zwart en taupe en wordt geleverd met een lekker dik kussen waardoor u heerlijk uw eigen coconnetje hebt waar u even een momentje voor uzelf kunt hebben.

Wat we ook veel zien is dat deze Mona hangstoel als cadeau wordt gegeven voor bijvoorbeeld vader- of moederdag. Omdat een hangstoel op veel plekken kan staan – zelfs binnen! – is het een mooi verrassend cadeau. Als u snel bent kunt u er nog een op de kop tikken.”

Bekijk hier de Mona hangstoel zwart
Bekijk hier de Mona hangstoel taupe

Siesta parasols

“We merken het meteen als de temperatuur stijgt en de zon gaat schijnen. Dan vliegen de parasols er weer uit. Er zijn heel wat verschillende modellen op de markt, en in dit blogartikel wil ik de Siesta serie van 4 Seasons Outdoor even goed belichten.

De Siesta serie zijn zweefparasols verkrijgbaar in ronde of vierkante vorm, waarbij de staander aan de zijkant staat en u dus onder de parasol alle ruimte kunt benutten. Ideaal voor boven een lounge- of diningset. Omdat bij een zweefparasol het gewicht van de parasol aan de staander aan de zijkant hangt, is de constructie en de verankering erg belangrijk. De Siesta serie is kwalitatief uitmuntend, een supersterk frame en stevige balijnen zorgen ervoor dat uw parasol staat als een huis. U verankert uw parasol met een granieten voet van minimaal 90kg of met een grondanker, op die manier bent u zeker van een stabiele parasol.

Waarom ik deze speciaal uitlicht is omdat het doek is gemaakt van 195gram/m2 Solefin UPF 50+ stof. Een hoop getallen, maar het zegt dat dit een relatief dik doek is wat weerbestendig is en als een van de belangrijkste kenmerken heeft dat het goed beschermt tegen schadelijke UV-zonlicht. Veel mensen vergeten dat een goedkopere parasol vaak een dunner polyester doek heeft wat een stuk minder UV-licht tegenhoudt. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor goede bescherming tegen schadelijk zonlicht, vandaar dat wij onze klanten ook aanraden om hier niet op te bezuinigen. De Siesta parasols kosten ietsje meer, maar u krijgt er een veilige en veelzijdige parasol waar u lang plezier aan zult beleven.”

Bekijk hier de Siesta rond 3.5mø
Bekijk hier de Siesta vierkant 3x3m
Bekijk hier de Siesta vierkant 3x3m wit
Bekijk hier de Siesta Premium vierkant 3x3m wit

 

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht