Inspiratie blog

De perfecte zomer

Perfectezomer Sfeer

Na een jaar vol beperkingen en onzekerheid is nu de zomer aangebroken waar we naar uitgekeken hebben. Het weer is goed, corona op zijn retour en we hebben ontzettend veel zin om te genieten van ons huis, de tuin, vrienden en familie.

Wat is lekkerder dan weer zonder beperkingen je vrienden en familie uitnodigen voor een heerlijke middag of avond in je tuin. Als wij zouden mogen kiezen, dan laten we je graag hier onze TOP 5 zien van tuinmeubelen waarmee jouw zomer garant staat voor een hoop gezelligheid en sfeer.

1. TUINSET
Wij zetten een mooie diningset op 1. Samen eten is voor ons hét toppunt van gezelligheid. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige Barista dining met Basso tafel. Ideaal om met zijn zessen een avond aan te tafelen. Proost!
2. LOUNGE
Als goede tweede komt een mooie loungeset van ons eigen merk First Flow. Florida lounge is een onderhoudsarme en comfortabele loungeset waar je lekker in kunt relaxen tijdens je aperitiefje of na het dineren.
3. PARASOL
Nederlandse zomers zijn afgelopen jaren behoorlijk heet gebleken. Een stuk schaduw in je tuin is dan ook echt een must. Kies voor een UPF50+ parasol die je beschermt van bijvoorbeeld de Azzurro woodlook stokparasol of een Siesta Premium zweefparasol.
4. VUURTAFEL
Zwoele zomeravonden maak je nog gezelliger met een sfeervol vuurtje. De vuurtafels van Cosi zijn niet alleen mooi om te zien, ze geven naast sfeer ook warmte en zijn natuurlijk als tafel bij je loungeset erg praktisch.
5. LIGBED
Op plek 5 zetten we een van onze ligbedden. De Calypso inklapbare lounger pak je er snel bij als je even wilt uitrusten in je tuin of op je terras. Ook klap je ‘m weer in als je hem weer wilt opbergen, een echt zomerproduct wat niet mag ontbreken in onze lijst.

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht