Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Corona

Informatie

Beste klant / bezoeker van Frits Wolf Tuinmeubelen,

Ondanks de ontwikkelingen rond het coronavirus blijven wij onze uiterste best doen om u ook in de komende weken zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD, de gezondheid van onze klanten/medewerkers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.

Wij blijven komende tijd gewoon open, dus u bent nog van harte welkom in onze showroom. Ook is uiteraard onze webshop een uitkomst als u zoveel mogelijk thuis wilt blijven. Bestellingen worden gewoon geleverd, maar er zijn een aantal spelregels om leveringen mogelijk te maken en onze showroom te kunnen bezoeken:

Bij bezoek aan onze winkel:

  • Er geldt een maximum aantal mensen / bezoekers in de showroom van 20 mensen (dit aantal is incl. personeel). Als dit aantal is bereikt, zult u even buiten moeten wachten totdat er weer ruimte is. Graag u begrip hiervoor.
  • Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen. Zij zullen een gepaste afstand bewaren van ong. 1,5 meter.
  • Wij geven voorkeur aan pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat na iedere handeling.
  • Bij contante betaling graag het geld op de balie neerleggen, waarna onze winkelmedewerker dit kan pakken, om direct contact te vermijden.
  • Ben je verkouden of hoest je? Dan willen we je vragen je aankoop online te doen of uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar gebracht wordt.

Bij het leveren van een bestelling:

  • Onze bezorgers zullen de bestelling bij u leveren maar zullen u geen hand geven. Ook zullen zij elk ander contact zoveel mogelijk moeten vermijden.
  • Moet u nog (een deel) betalen, dan kan dit uitsluitend per pinbetaling of door vooraf over te maken. Contante betalingen aan de bezorgers kunnen we voorlopig niet aannemen.
  • Onze bezorgers nemen extra hygiëne maatregelen in acht en reinigen het pinautomaat bij elke betaling en wassen vaker hun handen.
  • Onze bezorgers mogen niet langer meer door uw woning lopen. Dat betekent dat als uw bestelling via een ‘achterom’ geleverd kan worden dat onze bezorgers uw tuinmeubelen zoals vertrouwd gemonteerd op uw terras kunnen zetten.Is dit niet mogelijk, en is de enige toegang tot uw tuin of terras via uw woning, dan zullen ze de tuinmeubelen -nog steeds gemonteerd- tot aan de voordeur leveren en bent u zelf verantwoordelijk voor het verplaatsen naar uw tuin of terras.
  • Door een minimale bezetting op al onze afdelingen zijn onze leveringen momenteel wat vertraagd. De levertijd van 5 werkdagen kan op het moment helaas niet worden gegarandeerd. Wilt nu het exacte levermoment graag van te voren weten, neem dan even contact met ons op. Wij hopen op uw begrip.

Bovenstaande maatregelen zijn voor uw én onze gezondheid. Wij zijn ons ervan bewust dat sommige van deze maatregelen niet ideaal zijn voor u, desalniettemin hopen wij op uw begrip. Wij doen extra ons best om onze service zo hoog mogelijk te houden, maar uw én onze gezondheid staat voor ons op 1.

Op deze manier willen wij u komende tijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u vragen over uw bezoek aan onze showroom of over een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Met vriendelijke groeten,

Team Frits Wolf Tuinmeubelen