Search
Generic filters

Corona

Informatie

 

Beste klant / bezoeker van Frits Wolf Tuinmeubelen,

UPDATE: voorjaar 2022

Wees welkom

Onze showroom is weer zonder beperkingen te bezoeken. Uiteraard vragen we je om je te houden aan de geldende hygiëne regels en je bezoek uit te stellen bij klachten.

Click & collect

Ook is het mogelijk om je bestelling online te doen en deze op te halen bij onze showroom in Beuningen. We vinden het prettig als je van te voren even belt zodat we je bestelling klaar kunnen zetten.

Je kunt je bestelling op komen halen binnen onze normale openingstijden.

Bestellingen

Bestellingen zullen uiteraard gewoon worden uitgeleverd. Heeft u klachten, dan waarderen we het uiteraard als u dit vooraf kenbaar maakt zodat onze bezorgen afstand kunnen bewaren.

Bij bezoek aan onze winkel:

  • Momenteel zijn er geen beperkingen
  • Heb je corona gerelateerde klachten? Dan willen we je vragen je aankoop online te doen of je bezoek uit te stellen.

Bij het leveren van een bestelling:

  • Heb je corona gerelateerde klachten? Dan willen we je vragen je dit vooraf kenbaar te maken, onze bezorgers kunnen dan afstand bewaren.

Bovenstaande maatregelen zijn voor uw én onze gezondheid. Wij zijn ons ervan bewust dat sommige van deze maatregelen niet ideaal zijn voor u, desalniettemin hopen wij op uw begrip. Wij doen extra ons best om onze service zo hoog mogelijk te houden, maar uw én onze gezondheid staat voor ons op 1.

Op deze manier willen wij u komende tijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u vragen over uw bezoek aan onze showroom of over een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Met vriendelijke groeten,

Team Frits Wolf Tuinmeubelen