Search
Generic filters

Corona

Informatie

 

Beste klant / bezoeker van Frits Wolf Tuinmeubelen,

UPDATE: 14 januari 2022

Showroom open vanaf 15 januari

Onze showroom is weer te bezoeken. Onze winkeloppervlakte is dusdanig groot dat het in de praktijk niet voor zal komen dat er teveel mensen binnen zijn. Vindt je het toch even te druk, dan kun je uiteraard op een later moment terugkomen. Uiteraard vragen we je om je te houden aan de geldende hygiëne regels, een mondkap te dragen, afstand te houden en je bezoek uit te stellen bij klachten.

Click & collect

Ook is het mogelijk om je bestelling online te doen en deze op te halen bij onze showroom in Beuningen. We vinden het prettig als je van te voren even belt zodat we je bestelling klaar kunnen zetten.

Je kunt je bestelling op komen halen binnen onze normale openingstijden.

Bestellingen

Bestellingen zullen uiteraard gewoon worden uitgeleverd. Ook hier geldt een corona protocol waar onze bezorgers zich aan zullen houden (Zie hieronder).

Telefonisch bereikbaar

Wij zullen tijdens onze normale openingstijden nog steeds telefonisch bereikbaar zijn.

Bij bezoek aan onze winkel:

  • Zowel mondkapje als 1,5 meter afstand houden is verplicht.
  • Onze winkeloppervlakte is dusdanig groot dat we iedereen kunnen verwelkomen.
  • Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen en dragen een mondkap.
  • Direct contact (zoals handen schudden) zullen wij terughoudend in zijn.
  • Ben je verkouden of hoest je? Dan willen we je vragen je aankoop online te doen of uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar gebracht wordt.

Bij het leveren van een bestelling:

  • Onze bezorgers zullen de bestelling bij u leveren maar zullen terughoudend zijn met direct contact zoals handen schudden.
  • Moet u nog (een deel) betalen, dan kan dit uitsluitend per pinbetaling of door vooraf over te maken. Contante betalingen aan de bezorgers kunnen we voorlopig niet aannemen.
  • Onze bezorgers nemen extra hygiëne maatregelen in acht en reinigen het pinautomaat bij elke betaling en wassen vaker hun handen.

Bovenstaande maatregelen zijn voor uw én onze gezondheid. Wij zijn ons ervan bewust dat sommige van deze maatregelen niet ideaal zijn voor u, desalniettemin hopen wij op uw begrip. Wij doen extra ons best om onze service zo hoog mogelijk te houden, maar uw én onze gezondheid staat voor ons op 1.

Op deze manier willen wij u komende tijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u vragen over uw bezoek aan onze showroom of over een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Met vriendelijke groeten,

Team Frits Wolf Tuinmeubelen